jel mi može ko reć di ima skinut MSN za motorolu v3?! Bio sam vidio negdje ali sad nemogu to više nać..puno hvaLA
Printable View
jel mi može ko reć di ima skinut MSN za motorolu v3?! Bio sam vidio negdje ali sad nemogu to više nać..puno hvaLA
Izaberi koji ćeš
http://www.getjar.com/software/Motor..._V3/Search/msn
puno hvala
Inace, za to imas ovaj thread
e a kad smo vec tu , de redite kak se to naplacuje ?
jel moram imat ukljucen GPRS il kaj ?
naplačuje ti se kao da surfaš na mobu... sve isto. a preko gprs mreže sve to radiš= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Jel zna tko koliko bi to cirka koštalo da se npr sat vremena dopisuje smao preko toga?
puno :D;D= Citat =:
Izvorno postao supercom
Ja sam se spojio preko moba na MSN i bio jedno 2-3 min, oduzelo mi nekih 7 kn
Najviše ti je oduzelo za spajanje vjerotjatno. Kasnije same poruke znatno manje troše i da si ga koristio možda još 10 min. došlo bi te još 2-3 kune vjerujem, a ne još 6-7. Same poruke znatno manje troše od prvog spajanja, učitavanja liste kontakata etc...= Citat =:
Izvorno postao prpic
da sad ne otvaram novu temu , ja sam skroz pocetnik za to GPRS stuff ,,
kak se to naplacuje ? otiso sam neki dan prvi put na ono t-zones i uzelo mi 3 kune a nisam nis puno surfo , pogledo sam malo novosti iz sporta
i drugo pitanje , jel mogu surfat po svim stranicama ko sad na kompu*?ne bih reko bas
recimo ocu pogledat na gmalu postu i to
Za to ce ti trebati Opera Mini= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
Ne bih ti baš preporučio da pregledavaš poštu preko moba jel ako ti je mail veči papreno bu ti naplatio!= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
dobro naravno nebih sad skido postu vecu od 50 kb naravno , nisam lud.
dakle ta opera mini ..
a kak se to naplacuje po kilabajtima il kak ?
GPRS ti se naplačuje...ovisno o mreži...znači kilobajti...:-D...= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
naso sam
6 kuna 100kb
10 kb obracunska.
thx but no thx.
sta nam bi da prodasmo HT mlatili bi ogromne pare sad :zzz: