Nove motorole i jako zanimljive debljine!!!!
Printable View
Nove motorole i jako zanimljive debljine!!!!
sve si nam reko, imas kakve slike, linkove??? :confused:
samo da v3xx i maxx ne budu canceled.... v3xx, bit će malo slabiji model od ovog maxx-a, no opet je dizajn bolji!= Citat =:
Izvorno postao ztopolnj
maxx: vanjski ekran 120x160 pixela, čovječe, razlučivost kao na L6!! i zamisli 3G podršku - HSDPA 3.6 Mbps:japan:
samo 15 mm debljina.
Šta reći, nadam se da ih nećemo morati čekati jako dugo kao v3i i v3x!:mega:
a nadaj se... samo me fascinira ona W375 koja ima 1,5 Mb memorije, i FM radio, a nema card slot :-/
a vidi ovu! krzr K1...= Citat =:
Izvorno postao prpic
lol, ludi su im nazivi! http://www.gsmarena.com/motorola_krzr_k1-1646.php
manji ekran, nema 3G, no ima 2 MPX kameru i dizajn je fakat lud!
ma sta sve nece izmislit, umjesto da prave te neke gluposti, bolje im je da naprave jedan dobar, nego par losijih= Citat =:
Izvorno postao GoGs
pa baš i nije... ima puno različitih ukusa, cijene neće biti iste, tako da će svatko pronaći nešto za sebe. Moj bi izbor od svih novih modela bio maxx, ili krzr k1 zbog dizajna.= Citat =:
Izvorno postao prpic
Ma samo neka rade! "Radom do savršenstva" :)
Upravo tako ;)
Sviđa mi se, moram priznat da mi se sviđa smjer u kojem ide Motorola...
napokon v3 slide (rizer), prototip mi je bio ljepši....
Nove motorole super izgledaju, samo se nadam da su ispravili banalne stvari, kao što su ponavljajuci alarm i sl.Motorolin software izgleda kao da ga je napravio frajer koji nikad nije koristio mobitel.:)
Nemogu samo da verujem da im jos uvek nije palo na pamet da izmene taj UI,ja stvarno neznam kome se taj moto skin toliko svidja da ga posle toliko vremena ne menjaju.
ma dobro, skin mi baš previše ne igra ulogu kada se može lako zamjeniti sa drugime. ali opet vjerujem da će biti problema sa firmware-om, i onda opet mi nastupamo...= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Imat ćemo posla, to je sigurno! :D
@BlueDevil: s tobom se u potpunosti slažem ovaj put!:)
Sorry ljudi,ja se tako uzbudio oko motorola da sam zaboravio staviti link!!!!:jump:
Ova RAZR Maxx mi je odlicna.
Nije meni problem da ubacim neki drugi skin,verovatno bi ubrzo i zamenio neki novi koji bi oni stavili(koliko god dobar bio).Ali stvar je kod normalnih korisnika koji najverovatnije nikad nece te telefone ni prikaciti na kabal,a koliko sam primetio takvima izgled telefona i menija je jedna od najvaznijih stvari.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Ružni su..ne kužim kaj oni sad izvode..nek ostave v3 na miru jer rade nove i ružnije modele od v3
ružnije? pogledaj gravure i ukrase na njima! totalno za šminkere! ma v3 je na nuli za ove modele. jedino što je v3 postao legenda... možda je zato v3 precjenjen kod nekih ljudi, ali vjeruj da je to nepotrebno!= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
Ovaj maxx i v3xx je samo kić= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Meni licno se ni v3 nesvidja,ali to je stvar ukusa.Tako da to sto su tebi ruzni neznaci da svi misle tako.= Citat =:
Izvorno postao Baby_Blue
http://www.gsmarena.com/motorola_rizr-1647.php
za mene je ovaj :thumbup:
jel se može takvo što nabavit kod nas?
kao što rekoh, još nije ni izašao!= Citat =:
Izvorno postao Buky
vidi status na linku koji si stavio!
kao sto gogs rece, pogledaj gore status, dali je mob vani ili ne...
po ovome vidim da mob jos nije izaso...
Kako su dobre... 100 % ću si kupiti KRZR V1...
Plava boja... moja boja... :lmao: Dinamo... :-)
može mi neko reć po čemu su bolji maxx i rizr od recimo v3x i koja će im bit cijena?
e100 rulla
vidjecemo kakva ce biti cijena cini se zanimljivo...