-
E760 problem
Mobitel je star par sati i već se je pojavio problem.
Naime kada pokušam startati kameru javlja mi: greška prikaza.
Kamera je normalno radila a sada se ne želi uključiti. I vanjski i unutarnji ekran rade normalno. U čemu je problem?
Probao sam vratiti na tvorničke postavke, zatim ga isključio i uključio i neznam u čemu je problem.
Zna li itko?
-
Pozdrav!!!
Ja ga imam isto, star je točno tjedan dana, ali nisam imal problema!!!
Mobitel je zakooon!!
E sad, ne znam kaj si sve probal, ali imaš onaj all in one meni... kratica za njega ti je *#8999*8378#. Probaj tam nekaj najti, ali mislim da ti nema niš kaj ti bi koristilo...
Nego, probaj ovak, *#8999*377# to ti bude prikazalo sve greške na mobu koje imaš. Meni piše samo FULL RESET 0000 i tak dalje.
Budeš videl, ak ti piše kamera ili tak neke onda imaš problem...
A ovo dvoje probaj!!!!
*2767*3855# ti je E2P Full Reset (nije isprobano, nisam siguran kaj radi, ali mislim da ti niš ne preostaje) - probaj
*2767*2878# ti je E2P Custom Reset, e to sam sad isprobal i resetiralo mi se sve živo i neživo na mobu (sad moram sve mijenjati) :mad: :mad: :mad:
-
Meni se je to desilo na samsungu E600 i nije mi preostalo ništa srugo nego servis!! Pričekaj još koji dan možda proradi...
-
Zvao u servis i neznaju što je sa njim.
Jučer navečer mi se je kamera upalila par puta, ali danas opet neće.
Dogovorio zamjenu za drugi novi, tako da ću novog dobiti za par dana! Valjda će sa njim biti sve u redu!