Stavio danas Yuet 1.5, radi puno, puno brže.
Probajte, necete pozaliti.
Link :
http://yuetblog.blogspot.com/2006/06...etmod-v13.html
Printable View
Stavio danas Yuet 1.5, radi puno, puno brže.
Probajte, necete pozaliti.
Link :
http://yuetblog.blogspot.com/2006/06...etmod-v13.html
Od cega brze radi? Jesi probao 1.3 ili 1.4 MP?= Citat =:
Izvorno postao ztopolnj
Kaze "stavio" a ovamo ima V300, neznam od kad moze i na V300 da radi?
vjerujem da mu je profil nepotpun ili je krivo napisan model :)= Citat =:
Izvorno postao tomican
Prvo isprika što mi je profil netočan ali budući da ne postam mnogo već samo pregledavam forum i na taj način rješavam svoje probleme nisam editirao profil. imam v300 s 58R i V360 s Yuet 1.5.
Koliko znam Yuet 1.3 i 1.4 su ista stvar samo je razlika u Boot Loaderu, ranije sam imao 1.3 i bilo je puno sporije od 1.5 konkretno što mene smeta je ulazak preko kratica u npr. novi sms to je bilo katastrofa, sada to leti.
I još jedna razlika je što 1.5 nema LP u sebi pa ostane postojeći.
Budući da nije bilo na forumu govora o yuet 1.5, namjera mi je bila da ljudi koji hoću stave noviju verziju.
Još jedanput moja isprika za moju ne ažurnost.
Poštovanjski!
Kako sam isprobao sve Yuetove MP-e tako sam stavio i ovaj! I moram reći da je ztopolnj u pravu kaj se tiče brzine,bar kretanja kroz izbornik i promjenjena je bočna tipka koja je bila u origigi za glasovno biranje a u Y. 1.3 Power off. Sada je vračeno na glasovno biranje! Brisanjem skinova koje ne koristim i prebacivanjem java igrica i programa na karticu dobio sam oko 6 mb slobodnog prostora na telefonu! E sada samo treba proči neko vrijeme isprobavanja da se vidi koliko je stabilan MP!
Pozdrav!! :thumbup:
...isprobao sam kao i dosad svaki yuetov mp pa i ovaj...i stvarno je brz nema sto...svaka cast yuetu...;)...i ostao mi je spadeov LP...hehe...samo moram maknut ona kineska slova s sms a...
Ja ga necu stavljat. Previse vremena izgubim da sve podesim kako mi odgovara, a koliko vidim jedina razlika je da je nesto brzi u izbornicima.
e bas to previse se vremena izgubi za postavljanje svih potrebnih stvari kak mi paše......s yuet 1.3 sam cist zadovoljan.....
Također imam 1.3, i slažem se s gore navedenim.= Citat =:
Izvorno postao @.::xPsycho::.@
Ako tko zna kako namjestit one vanjske tipke(srebrne) još to nisam sredio, imao problema sa računalom, pa sad polako rješavam stvari.
Želio bi da mi tipke budu kao kad je bio vodafone soft, one vanjske. može na PM jer ovo je druga tema.
yuet 1.5, stavljen juče na moju motorolu v360v,na drogom mi je 1.3 ,ima ralike jedina je da novi nema lp nego koristi onaj od prije i nešto je brži softver malo poboljšan mada nije neka exstra razlika.
mrzim tiplovnnice na baterije pogotovo kad crknu.
imam jedno glupo pitanje, ali kako da prepoznam koji je yuet na mobitelu??
pa po verziji firmware-a.... vidi koji je flash yuet 1.3 i usporedi flash, flex ili bilo šta sa yuet 1.5 i mora biti razlika= Citat =:
Izvorno postao prpic
a gdje da nadjem da mi to pise??:D= Citat =:
Izvorno postao GoGs
firmware verziju možeš vidjeti u podešenja-->status telefona-->druge informacije---> verzija softa. recimo, yuet 1.3 ima verziju YuetMod_1-3_V360_R4513_ABR_LP0024, tj flash koji je gore modificiran jest R4513_ABR= Citat =:
Izvorno postao prpic
aha.. hvala :) ajd da i to naucim :D
Ajd mala pomoć..... pošto sam jučer uzeo v360 a do sad sam imao v525@v600.... stavio bi yuet 1.5 pa me zanima jel se može napraviti full backup sadašnjeg stanja i dali je netko uspio vratiti taj backup na v360 jer vidim da ljudi pišu po postovima da ima nekih problema s tim.....
probaj sa onim novim backup 3.0.050 (jesam pogodio brojeve??)
Uglavnom flashbackup 3 :D
Još jedno pitanje.... Jel sve što trebam napraviti je flešati yuet 1.5 ?? Spominju se različiti bootloaderi.... Telefon je nov i ima vodafonov fleš gore.... R4513_G_08.B7.56R_A flex je SE6583AXXQ50A9
Nemaš beda, samo toči i uživaj.= Citat =:
Izvorno postao Zeee
E to to..... zafaljujem :thumbup:
evo probao sam novog yuet-a. lijepo izgleda, super aplikacije, ali meni se mobitel resetira s tim softwareom. sad upravo vracam originalni backupiran novim f&b-om. nadam se da ce upaliti!
evo vratio sam 'stari' soft na mob. mislio sam da ce flash&backup napraviti backup svega (i skinova), ali nije. naime kad sam odlucio preko yueta staviti stari soft backupiran flash&backupom mislio sam da od yueta nece ostati ni traga, ali stvari su se malo promijenile. naime, soft se vratio na staro, flex koji se pokazuje je yuet. totalno sam zbunjen, ali bitna stvar je da sam ustvari dobio zanimljivu kombinaciju - mob mi se ne resetira kao kad je gore sam yuet, a od yueta su mi ostali skinovi, ikone, soundovi (kojih je sreca u mp-u 1.5 malo) i java aplikacije (koje u originalnom flexu nisam imao). ostale su mi i yuetove konfiguracije za flip close operation. mislio sam da ce se backupom moba snimiti kompletno stanje originalnog telefona, ali ni ovako nije lose ispalo. sve u svemu cini mi se da sam imao dosta srece ovaj put. :)= Citat =:
Izvorno postao bad_ri
Ovako...ja sam milsio na v360 staviti yuet MP ali tamo piše nešto da se tipke izmjene itd. tako da svaka ima drukčiju funkciju , može li meni netko objasniti ono što tamo piše o tome kako treba tipke namjestiti jer mi nije jasno što pola onih tipki znači ( smart key , voice key ) tj, znam prevesti ali nije mi baš jasno koja je koja tipka pa ne želim uništiti ništa. Namjeravao sam staviti Yuet 1.5.
to se nalazi na ovoj stranici http://yuetblog.blogspot.com/2006/07...ration-v2.html
Na Yuet-ovoj stranici piše da trial verzija flash&backup-a ne radi backup flex-a pa ti je zato vjerovatno ostao yuet-ov flex.Čini se da ćemo ipak morat pričekat potpuno probijenu verziju.= Citat =:
Izvorno postao bad_ri