koa što piše u naslovu ne radi tomato broj na na sonny ericsonu k700i koji je od t-mobila
kada stavim karticu piše mi da unesem mrežni kod ili nck
di mogu saznati taj kod
hvala unaprijed
Printable View
koa što piše u naslovu ne radi tomato broj na na sonny ericsonu k700i koji je od t-mobila
kada stavim karticu piše mi da unesem mrežni kod ili nck
di mogu saznati taj kod
hvala unaprijed
Normalno da ne radi kad ti je mobitel kodiran na t-mobile. Odnesi ga na dekodiranje (50-tak kn) i riješen problem.= Citat =:
Izvorno postao LORRY
Tomato je pod VIP-om, dakle nemaju veze sa T-mobileom, što znači da trebaš dekodirati uređaj.
di da ga odnesem dekodirati na vip
Kak da ne... Mislim da će te blijedo pogledati ako im to predložiš... Odnesi u neki od servisa...
probaj se dogovorit sa Sljakom, on ti je ja mislim iz Duge Rese, a i tata je za Siemense. Naravno, pitaj ga dal on to radi i dal ima volje i želje. ;D= Citat =:
Izvorno postao LORRY
meni treba za sony ericssona
Zasto bi ga blijedo pogledali, pa meni su K700 u VIP centru otkljucali bez problema.Ako ti ga oni otkljucaju ostaje ti garancija, samo sto je cijena otkljucavanja veca nego kod lokalnog majstora:)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
ma da. i koliko uzmu tj. koliko su skuplji od lokalca? eto jedna nova. ja istina nisam znao da to rade.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Cijena je 488 kuna sa PDV-om.To je bilo prije cca 1,5 godinu, mislim da je sada manja,ali ako sarmiras mladu damu u VIP-centru/T-Mobile centru moze i besplatno:notooth:
mislim da je sad dekodiranje u vip-u 366kn.
uf puno još ipak.... al dobro, s obzirom da ga uopće i ima i da ti ostaje garancija, i nije možda toliko.= Citat =:
Izvorno postao zmija
ma odi u bilo koji servis mobitela,valjda imas koji u blizini i daj da ti ga otkuljcaju.meni su otkljucali SE z530i za 130kn a jos su se morali zajebavt jer je mob novi model i jos nemaju nekakve kodove pa moraju ih nabavljati sta ja znam odakle.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
= Citat =:
Izvorno postao zmija
Nažalost gospodo cijena otključavanja mobitela u VIP-u je još uvijek 488kn sa PDV-om i vjerojatno se neće mijenjati još narednih 7 godina.
Već sam u jednoj temi stavio link,evo ga opet da budete sicher.
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=356995&postcount=19
samo sto si malo pobrkao loncice kao i ostatak ekipe ispod. Ti si otkljucavao telefon koji je kupljen u VIPu a on ima telefon koji je kupljen u Tmobileu a takve telefone ne mozes otkljucati u Vipu.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
pogledaj 10 post:thumbup:
onda sam i ja pogresno cuo.= Citat =:
Izvorno postao sms freak
pa procitao sam, zato sam ti i napisao jer mi nije poznato da Tmobile nudi uslugu otkljucavanja. (mozda grijesim)= Citat =:
Izvorno postao RAUL
MA OTKLJUČAJ U ALO ALO,MENI SU OTKLJUČALI NOKIU 5210 DAVNO ZA 80 KN,VJEROJATNO NI TEBI NEČE BITI PUNO VIŠE, NEGDI DO 150 KN,DODUŠE GUBIŠ GARANCIJU,ALI AKO JE ROK GARANCIJE PROŠAO ŠTA TE BRIGA,IDI U ALO,ALO I DEKODIRAJ:thumbup:
PS:SORY ZBOG VELIKIH SLOVA
imas ti pravo. najbolje da sjednes u auto i des po njega u Dugu Resu jer to i nije neki trosak i prebacis ga do Alo Alo i ima rjesen telefon za 150 kn :):):)
di je taj alo alo
ma to je tebi blizu :) cim je web tako odrijesito te poceo nagovarati da to mozes za jeftine pare tamo obaviti :)
http://www.altus.hr/mobitel-shop.htm
Ima i u Kninu to mu je blize:jump: