Tražim 6600 za kupiti! Bio sam u shopovima u vk ali nema nigdje! Lova mi stoji a bojim se da cu je potrošiti prije nego nabavim telefon! Ako ima neko da prodaje Nokiu 6600 javite mi se!:mega:
Printable View
Tražim 6600 za kupiti! Bio sam u shopovima u vk ali nema nigdje! Lova mi stoji a bojim se da cu je potrošiti prije nego nabavim telefon! Ako ima neko da prodaje Nokiu 6600 javite mi se!:mega:
6600
-punjac
-kutija
-original Nokia handsfree
-dvd sa programima i igricama
-slusalice
-mmc 32 mb
-nova baterija
-700 kn
Hm! Pitanja za ostale forumaše! Jeli to puno love! Neznam Nije to tako strašno ali ima i jeftinijih! Frend je kupio isto sa opremom ali je dobio dvije mmc kartice za 500kn preko oglasnika! I super zadovoljan je!:cyborg:
ako kupujes ili trazis postaj ovo u oglasnik! :)
Dajem ja svoju za 600 kn, jedino je maska izgrecana dosta, al ovako je sve OK. Mušterija kojoj sam trebo prodat K700i je odustala, a ja za njegove pare već kupio novi mob. :D
Pa cijene 6600 se kreću od 500 do 700 (800) kn, ako su u dobrom stanju i očuvane...
PS: ovo bi trebalo prebaciti u oglasnik...
ali za ovu gore da mi max 600 kn...i manje jel je kartica samo 32 Mb...= Citat =:
Izvorno postao Ico86
-da kartica je 32 mb ali pogledaj ostale dodatke i jos novu bateriju ako ti nades jaftinije uz ove sve stvari odlicno!!!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao cvrlj50
Prodam ti svoju za 700kn sa 256Mb MMC, maska je neostecena. Budem ju prodaval samo dok si slozim ono kaj me zajebava. Inace ide na sve mreze, i sve radi osim kaj moram poruke slat s outboxa( vjerovatno mi je netko prcko po opcijama) ako oces javis se na E-mail marko.topolovcan@gmail.com ili na ICQ
Pozdrav
TO mi se jucer pocelo događat nakon što mi je burazerov frend (11 god) ceprko po mobu
Decki hvala na ponudama mob kupljen za 500kn bez mmc ali sam kupio novu mmc od 512MB za 130kn u trgovini i prezadovoljan sam!