Sta sve nece izmisliti da bi napunili proracun
http://www.glasistre.hr/?fd5e7e26e7a...9,12113,123194,
Printable View
Sta sve nece izmisliti da bi napunili proracun
http://www.glasistre.hr/?fd5e7e26e7a...9,12113,123194,
A kaj je tu loše? Pa ja bih svaku budalu koja vozi brže od 150 km/h maznuo po novčaniku da ne bi mogao tenkirati mjesec dana... A i za ovo ostalo sam, definitivno...
Ok je to, ali zar je bas mercedese i BMW trebalo kupiti, nije se moglo sa recimo Skodom oktaviom RS ili nekim jeftinijim autom:thumbup:
Ja bi na ovom dot-matrixu na zadnjoj šajbi pustio : "Everybody! Get your hands up in the air!"
NIje to ništa, vidićete belaja ako se ostvari maštarija o kompletnom videonadzoru svih autocesta. Za te pare mogu napravit još 3-4 tunela krou Malu kapelu i sv. Rok.
.
Da, ovo me podsjetilo kad je svojedobno splitski župan-glupan Branimir Lukšić za potrebe župana od proračunskog novca kupio Mečku E 320 4-matic. Jer je ipak većina Splitskodalmatinske županije 6 mjeseci u godini pokrivena snijegom pa mu treba pogon na sva 4. :creep:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Tako i ove mečke i bembure. Šta fali Škodi ili Mazdi?
vec je dobar dio pokriven:-) www.hak.hr
"...utvrđeno je, naime, da je do sada od naplata kazni za prekršaje prikupljeno 14 milijuna kuna. Učinak presretača je tako opravdao kupnju najskupljih, ali očito i najefikasnijih automobila..."
Svejedno je koji auto da kupe, mala je razlika, a BMW i Mercedes ipak više pružaju neko Škoda (snaga, udobnost, izdrživost i rok trajanja).
Na kraju se pokriju svi troškovi, možda i zaradi pa se nešto baci na tunele, da se riješe oni čepovi...
...opa, stvarno... nisam to znao - ma daj - otkud možeš tvrdit da je mercedes izdržljiviji od škode... istina udobniji je, ali neke stvari su i na strani škode... bez obzira, i da imam mogućnost kupovine skupog automobila - MERCEDES i BMW nikad ne bih kupio(moje mišljenje)...= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
...a gledam malo i ovu novu škodu Octaviu RS - isti motor koji koristi golf gti,a puno je udobnija i prostranija, dok su performanse na razini golfa, a jeftiniji je....i šta onda uzet - naravno ŠKODU...
= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ja merđu ili BMW nikad nebi kupio...
Nek je to dobar auto koliko je... ali ne bi ga kupio...
I da... sta fali škodi??
Sad oni moraju biti neka gospoda na cestama sa benđulama i merđama
Samo treba pogledati koliko kosta odrzavanje BMW i Mercedesa.Mislim da je u ovakvoj situaciiji primjerenije kupiti jeftiniji auto,a ostali novac preusmjeriti na skolostvo, zdravstvo ili nesto trece:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
Daj nemojte bit tolki malograđani - ljudi se ipak trebaju voizit po toj vrazjoj autocesti po cijele dane , nek dobiju auto koji ce biti sto udobniji , sto prostraniji i sto jači , a to bmw i meca definitivno jesu.
Koja crna mazda , najjači model ima 170 konja valjda :creep:
ja sam potpuno za tu ideju - ionak ce se jako brzo isplatit ti auti , kao sto su se i oni prije. :thumbup:
Protiv sam ovih blesavoca sa presretacima i inim "nadzornim" glupostima po autocestama. Jedinice protiv kriminala na autocesti treba oformiti i to bezrezervno!
Presretaci...po meni nepotrebno! Treba ukinuti ogranicenje brzine na autocestama, svatko neka vozi koliko moze ili zeli, ionako se vecina na presretace ne obazire!
...ovo je :thumbup: ...kad sam išao u Osijek vozili su po 150-160kmh... a ja - neću reć :D ...= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Slažem se s ovim... Kao, ovi koji brzo voze ugrožavaju promet, a ovi presretači što se voze na koji metar iza i snimaju koliko se tko vozi, oni kao nisi opasni za promet... Treba ih maknuti...= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Što se tiče toga da imaju BMW i Mercedes: neka, ako im se isplati zašto ne... Ipak su cijeli dan u autu pa nek se onda voze bar što udobnije... Nisu blesavi što su kupili baš Mercedes i BMW... Niti jedna Škoda se nemože porediti sa Mercedesom... jedino što u ovom članku nisu napisali koji će mercedesi to biti, ali vjerujem C kalasa, pošto se radi o BMW 3-ci...
Da je Škoda isto ko i VW, onda bi im i cijena bila ista... Nije bezveze VW skuplji od Škode... A mislim da će im ti Mercedesi i BMWi služiti puno duže nego Škode... Ipak, većina taksista u Njemačkoj (npr: Keln, Bon, Štutgart) voze Mercedese... I kada pogledaš (u oglassniku), svi imaju oko 500-600 tisuća kilometara, a neki i puno više... Osobno sam vozio Mercede (model prije E klase), koji je star oko 12 godina i ima oko 400 000 Km (dizel), a radi bolje od Golfa III iz 99 godine (TDI). Manje bruji i ljepše ide...
a slažeš se,a si se vozio koji put na autoputu...
voziš se po lijevoj traci 130-140 desno kamioni i ovi spori auti i onda lik ili kamion ide prestizat i samo skrene ispred tebe....pa ti koči....po meni bi trebalo napraviti video nadzor...a kaj se tiče presretača..premalo ih je trebalo bi ih biti puno više...
a škoda je totalno o.k. serisjki motor sigurno nije ispod haube...a i da netko naleti s nečim puno jačim bilo je govora o tome kada su počinjali da imaju i heliće...
Da se mislim voziti koliko si napisao isao bih starom cestom! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
uuu koja pogreška :tomato:
onda bi tek bilo sranja ...
predvidam porast nesreca na autoputu za 30-40 posto u ovom slucaju.
Osim toga , ovi neće biti samo presretači nego će imati zadacu i sprecavati šverc i kriminal . Totalno podržavam ideju :thumbup:
...hej, nemoj tak :nono: ...= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Slažem se sa Eminemom Škoda je zakon.
Ima ju moj buraz prošli model 2003g, sa 180 ks i još je čipovana pa sada ima 225.
A nekako mi je lijepo vidjet face u skupim autima kada ga pređeš sa škodom na nekih 240,a tip iz nje bi najrađe ovo napravio:wall:.
Uostalom jeftinija je od Passata za nekih 20-30 %.
Al šta ćeš naši novci iz Pdv-a se nekako moraju utrošiti:headbang:
jesi se vozio u jednom i u dr. da znaš šta pričaš(udobniji)?da bude poput golfa gti,trbat će nešta više osim istog motora...nije bezveze 6e jeftiniji osnovni model= Citat =:
Izvorno postao Eminem
ma joj. Nebi ja njima te BMW i Mercedes. To uočljivo lako se skuži. Bolje da su dali preradit neke jeftinjake česte na cesti u jurilice. Recimo po naruđbi prerađen golf I s novom mehanikom i svim tak da može potegnut ko zvijer. Il Yugo s mercedesovim motorom.
Zamisli šoka ekipe kad ih stigne i prestigne yugo i izbaci napis stop policija:rotfl: :rotfl:
E to bi bio šok.
znao sam da ce doci do toga , na kraju ce ispast da ce ekipa predlagat nenadjebivog civika (o jaaaa to je japanac to ideeeee to je nepoderivooooo ) sa masinom iz integre
jaaa to ide sve ce ih polovit po autuputu :rolleyes: juis ono 700 kila a 200 konja za 5 sekundi si do stotke neeee
Kakve škode , kakvi bakrači . dajmo im aute vise srednje klase (a to je bmw 3 i c klasa ) i to meke jace modele , 330i i c32 amg , pa da vidimo cija baba crnu vunu plete.
Nije stvar ko ce za 0,1 sekunde prije doc do stotke , treba te visoke ( 150 ++ ) brzine i odrzavat , djeco draga.
ako ste se vozili 150 u nekom "slabijem" autu , onda znate kak je to.
http://img523.imageshack.us/img523/5...94944667f2.png= Citat =:
Bolje da su dali preradit neke jeftinjake česte na cesti u jurilice. Recimo po naruđbi prerađen golf I s novom mehanikom i svim tak da može potegnut ko zvijer. Il Yugo s mercedesovim motorom.
bas bi bilo zakon :D
mercedesi kvalitetni i dugo traju? zasto onda spadaju medu aute koji najvise vremena provode na servisima? zasto ih nema na vrhu ljestvica po najmanje kvarova?
ljudi, pricate gluposti! mercedes je prekrcat elektronike i cijelo vrijeme se kvare!
zasto ih imaju taxisti u njemackoj? mercedes je njemac i najvjerovatnije ih dobivaju jeftinije!
mazda nema jake modele? najveci lol! a sta je sa mazdom6mps? 2300ccm sa 260ks i pogonom na sva cetiri nije dosta?! kosta nekih 36k€ sto je prihvatljivije od mercedesa i bmw-a!
ljudi moji kad cete shvatit da svabe u usporedbi sa japancima su puno losiji!
rade neka kupe jos accorda types, mazde6mps, skode, da skode jer su jeftine (octavia rs kosta oko 25k€) a dobre.