evo konacno sam se sjetio da vas pitam kaj znaci taj direct reply na siemensu kod poruka?
Printable View
evo konacno sam se sjetio da vas pitam kaj znaci taj direct reply na siemensu kod poruka?
Kad ti neko odgovori na poruku bit će tebi skinuto s računa (ak ti je direct replay uključen ).
ma da, a njemu nece biti?
Da.
jesi siguran u to, sada sam pogledo meni je to cijelo vrijeme bilo ukljuceno, a nisam primjetio da mi uzima para vise nego kaj treba, a i znam da je uzimo pare onima sa kojima sam se dopisivo
Trebalo bi biti,negdje sam to pročital al nikad nisam isprobal.
neznam budemo vidli kaj ce ostali siemensovci reci!
I meni stalno ukljuceno ali nista ne skida vise nego sto bi trebalo.
Kako davor kaze.. mozda tako je.. al to nase mreze ne podrzavaju vjerujem.. nemam pojma :)
PS. Idem na koncert Miroslava Skore sad :) :) :)
mene isto zarko zanima...
Opcija direct replay omogućava da vam onaj kome pošaljete SMS odgovori preko istog servisnog centra. Podrazumijeva se da tu opciju moraju podržavati i operatori što kod nas nije slučaj. Znači da je svejedno imali to uključeno ili ne.
a kaj bi ta usluga trebala omoguciti
p.s. sljaka imas pm
Coma:
Sad si i mene podsjetio,također me to zanimalo,al se nisam sjetio postavit thread.
Dosad mi je stalno bilo isključeno.
Ono kaj sam napisal da vam omaj kome pošaljete SMS odgovori preko istog servisnog centra. Na primjer sa VIP-a pošaljete SMS na Cronet i onaj kome ste poslali odgovori preko VIP-ovog servisnog centra zaobilazeći Cronetov.
Sljaka:
Hvala.:beer:
a koja bi prednost toga trebala biti?
Pa valjda da ti ovaj drugi kojeg trebaš nešto odgovori besplatno (na tvoj račun).