-
Imam V200 Ali...
s obzirom da imam i kamericu u njemu....odslikala sam svoje...stane ukupno 100 slika i sad bi ih htijela prebaciti u komp.
uštekala sam data kabel u mob i komp i ubacila cd
instalirala sam easy Gprs ali slika nigdje.
U jedom prozoru sam morala upisati username i broj moba...pa sad jel to moj broj moba ili serijski ja nemam pojma...ajde piomagajte.....budite tak dobri....
p.s. u tom easy gprs imaš opciju vidjeti cijeli imenik i poruke moba ali ja ništa ne vidim..sve je prazno
-
ajme meni koliko savjeta i odgovora....stvarno ste mi pomogli!!! hvala puno!!!!:evil:
-
...ne kužim easy GPRS naziv me podsjeća na driver za mob tj. za povezivanje moba i kompa u kojem je mob modem za spajanje na web (moje mišljenje pošto još nisam imao Samsungov mob u ruci)...
Mislim da ti treba neki drugi program (aplikacija) za prebacivanje...
-
Dobar je to program DMI ali ne znam zasto joj ne radi
-
ovu temu slobodno možete zatvoriti jer vidim pomogli su mi - ne.
eto, i zato ja ne volim otvarati novu temu, nego tamo gdje ima puno rulje ja pitam usput pa čak i dobim odgovor...
-
-
-
Ne mozes bas s tolikom namjerom usred nekog drugog threada poceti o tvojem problemu u vezi samsunga v200
-
-
Nema problema:)
Da netko zna sigurno bi ti odgovorio :)
-
pa da to sam i pretpostavila. mislim ne kužim, sad mi slike stoje u mobu i nemam više mjesta a nemrem ih prebacit
-
a.... pitaj na nekom servisu, možda ti oni mogu pomoći
-
a što nije easy gprs program za korištenje mobitela kao modema?
-
-
Sto se tice tvog problema: i ja sam nekada imao samsung ali onaj softver sto sam dobio uz njega nije imao mogucnost prebacivanja slika, pa sam ja skinuo neki drugi i to je onda proradilo.
a ako imas barem neki softver, onda bi ti on trebao citati poruke i imenik,... vjerovatno je problem do konekcije! pogledaj negdje u meniju tog programa da li ima opcija za podesavanje veze sa mobitelom, jer on podrzava i IC vezu i data kabal
to je se nadam se da ce pomoci
pozdrav iz hladne Tuzle :)))
-
jel originalni kabel, frend je na siemensu imao problema jer je kupio neoriginal kabel...
-
Ja bi reko da za Siemens bas treba neoriginal kabal
-
pazi vamo Andrea... :turn:
Dakle, prvo da rezimiram...instalirala si easyGPRS, ustekala kabel u COM port s jedne i mob s druge strane...jesi li provjerila da kabel nije ustekan u krivi COM port? Da li ti prepozna mob u easyGPRS (ispise model u donjem desnom uglu ekrana) nakon sto ga spojis kablom s kompom?
Ako to sve stima, klik na menu TOOL i otvori opciju MY PHOTO... prebacivanje slika je vrlo jednostavno...a moja zamjerka je samo katastrofalna kvaliteta u odnosu na npr. Nokije... ajde... + za zoom :)
-
dečki i cure prvo da vam se zahvalim na pomoći.
s3chek on meni uopće ne prepozna easy gprs. i ima nešto za podešavanje vezano sa ht-om ali neznam točno. sad sam na poslu pa nemam to pred sobom.
ma mob je u kur_u. niti mogu slat ni dobivat slike, otkad imam mob nisam niti jedan mms dobila ni poslala, niti sam bilo šta prebacila u komp. katastrofy
-
nemoj tak govorit mob je meni solidan,probaj nac nekog da ti to spoji i podesi mms i sve ce bit cool
-
ma koga da nađem? već mi je dosta....tolko para pljunem i sad me zaje....
-
pa ne znam najbolje otidji u sevis gdje si kupila pa nek ti ona objasne
-
Andrea, ako jos nisi nasla rjesenje...evo posalji svoj ICQ # pa cemo probati to 'live' srediti...korak po korak :) steta svih tih funkcija moba ako ni jednu ne mozes koristiti..
-
pošalji ti meni br od doma ili moba na pm pa te ja zvrc zvrc
-
Samsung V200 je najbolji mobitel na Hrvatskom tržištu , da ne govorimo o načinu i lakoći sinkronizacije sa računalom.
Skidanje mailova sa neta preko GPRSa je uživancija.
1. Trebaš imati instaliran Samsung V200 kao modem u OSu i OS ga treba tako vidjeti preporuka na COM1 ili COM2
2. Nakon čega pokreneš program Easy GPRS
3. Tek nakon toga utakneš kabel u V200 , da bi ga program našao.
4. Onda možeš sve što želiš prebacivati na komp. i s kompa na mobitel.
P.S. Imao sam do sada cca 24 mobitela svih proizvođača ali mi niti jedan nije dao toliko slobode u korištenju od Samsunga V200 i vrijedi svake lipe koliko sam dao za njega.
Do sada sam primio cca. 30MMS poruka i isto toliko i poslao i sve radi besprijekorno.
Pozdrav , Robert