-
Z300i pomoć
Pozdrav svima.
Posjedujem Sonyericsson z300i, postolje za sinhronizaciju KRY 105 183 R1B type 4040034/02W48 što se prilikom instalacije drivera identificira kao USB cable DCU-11 (COM 3).
Iz Sonyericssona su mi odgovorili da taj kabl odnosno postolje služi za izmjenu slika, melodije i sl. dok za promjenu firmwarea treba postolje DSS-25. Pritom mi nisu odgovorili dali je moj kabl uopće kompatibilan sa telefonom.
Niti jedan program za izmjenu melodija, slika i dr. koji sam skuinuo neće raditi. Probao sam mjenjati portove, ali ništa. Treba mi softver za izmjenu melodija, slika i editiranje imenika.
Molim za pomoć.
-
To ti nije model cradle-a, to ti je neki serijski broj ili part number ili tako nesto. Model bi trebao biti desno od toga. Vidi na slici (moj DSS-25):
http://www.box.com.hr/stuff/cafe/dss25-02-2.png
-
Z300i
Vidim po slici da je tvoje postolje po vanjskom izgledu isto kao moje.
Nemam trenutno kod sebe digitalac da snimim naljepnicu. ali kod mene ne piše ništa u produžetku KRY...Ostalo je kao i kod tebe N173, Made in China.
-
Pogledaj ovdje
http://www.esato.com/archive/t.php/t-69312,s-150
Izgleda da ti imaš modificirani DCU-11.
-
Z300i pomoć
Bok!
Ništa još nisam napravio. Niti jedan program nemogu pokrenuti a da prepozna telefon.
Uređaj je isti kao na slici od ravilova ali sa ovom oznakom KRY 105 183 R1B type 4040034/02W48.
Drajver je uredno instaliran. Dajte nekakovu ideju već sam poludio.
Pozdrav.
-
Za Z300 nema a čini se da neće ni bit ikakvog softvera za povezivanje sa računalom.
Čak ni na proizvođačevoj stranici nema nikakvog softa.
Provjerio sam kod 3 najpoznatija proizvođača univerzalnih programa za povezivanje mobitela i PC-a (MOBILedit,MobTime i Mobileaction) i niti jedan još nema Z300 u popisu podržanih.Možda bude jednog dana a onda ću vas sve obavijestit.
-
prije nekoliko mjeseci, dok je cura imala dotični mobitel, tražio sam SW za sinkronizaciju, nisam našao, pa sam kontaktirao SE razvojni odjel za EU i dobio sam odgovor da se takvo nešto nije i neće raditi...
a i slobodni proizvođači i dan danas ga ne stavljaju na listu podržanih. Malo je smrdana ta platforma, nekad i unlock zeza, no duga priča.
-
Mms
To je zajeb što nema ni kabla ni softwarea.
A izgleda da ni MMS neće tako lako prihvatiti...
Meni je za MMS poruku pisalo da je fajl prevelik da bi ga mogao prihvatiti...
Pa koliko max. fajl smije biti velik? Je li to do HT-a?
-
Da ne otvaram novu temu....
Postoji li mogućnost "uradi sam" unlocka Z300 ..... sad mi je lockan na 098 .... a ja bi na tele2 ... Postoji li neka poznata procedura s obzirom da nemam kabl za povezivanje sa compom ?!?!
THX
-
Nema, s obzirom da je to mobitel s istom platformom kao i T630 (također i s istim system konektorom). TJ, ima neki flash tool za takve mobove, ali ti treba i serviserski kabel, koji košta.
-
zahvaljujem na odgovoru...