Čisto ovako me zanima koji vam je bolji ...normalno sad si neću kupovati nijedan taj ali sam vidio sličan post i da vidim koji je bolji?
Printable View
Čisto ovako me zanima koji vam je bolji ...normalno sad si neću kupovati nijedan taj ali sam vidio sličan post i da vidim koji je bolji?
Oba su dobra al meni osobno K-800 je zakon,imao sam samsung par dana,ali ipak nije moj favorit u ovom izboru:nono:
Oba su vrhunska ali prije bi uzeo k800.
k800i je moj favorit.
Moj favorit također K800i. Samsunge inače ne volim, a ovaj K800i je odličan tako da što se mene tiče K800i pobjeđuje... K800i mi je generalno nekako impresivniji...
prednosti e900 su samo u dizajnu i lakse dostupnim memorijskim karticama.sve ostalo je na strani k800i:kamera,teme,fm radio,ksenon flash.
zmija fulao si,radi se o d900-3.14 mpx,blic,autofokus,hebeni video i ekran....
Je Smogovac u pravu si imao sam par dana samsung na probi,iskreno nisam pripadnik nekih marki već idem za onim šta mislim da mi je bolje ali ipak samsung u nekim tehnićkim detaljima zaostaje sa k-800,a i meni mu je nekako nespretan,ali kao što kažem svatko ima svoj ukus.
Ovo je kao da uspoređuješ Schumachera i Alonsa:):):):),dva najbolja a samo bi za jednog htio navijati a ne znaš za koga:rotfl:
d900 nema autofokus,ksenon flash je na k800i neusporedivo bolji nego "blic" na d900 i samsung ima malenu prednost u ekranu jer oba imaju istu rezoluciju,k800i je 3g telefon,dok d900 nije,ali zato ima tv out.sve u svemu,mislim da je k800i bolji,iako je to subjektivno.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
nisam ja rekao da k800 nije bolji uređaj,što i je...
K800:thumbup:
a za samsug mislim da još nisu rješili onaj flat kabel.Kupiš mob za 500 ojra sa rokom trajanja od 6-12 mjeseci.
mozda su konacno i rijesili.bilo bi fer od samsunga da srede taj flat.
meni se čisto subjektivno više sviđa samsung d900...ljepši mi je i nekak mi se kak da kažem UOPĆE VIse svidja :)
po meni k800 zbog toga sto je SE :D
A i vise volim SE nego samsung jer ima vise funkcija i kvalitetniji je :)
Tko kaže da da D900 neće imati autofocus ?!
http://www.mobileburn.com/imagepop.j...22+pos3+%2F%3E
zmija kaže....:nono:
a ja znam da sam negdje vidio da će imati,to je očito tu bilo....
ovdje pise da ga nece imati:www.gsmarena.com/samsung_d900-1587.php,a ni ovdje se ne spominje:http://www.samsung.com/PressCenter/P...509_0000252302
Točnije nigdi ne navode da ima niti da nema, po ovoj slici na koju sam stavia link se vidi da ima ili bar da je prototip ima af a d870 izgleda da nema, inače praktički isto izgledaju. Treba pričekati da dođe na tržište s obzirom da ga još nitko nije testira. Vjerojatno ni oni u Samsungu još neznaju oće li staviti af ili neće ili su prije planirali pa su se iz nekog samo njima znanog razloga predomislili.
Offtopic: Jučer sam se igra sa samsungom x820 najtanjim mobitelom na svitu i toliko je tanak da je na granici upotrebljivosti ali mislim da će svejedno biti dosta velika potražnja za njim sad po liti jer je idealan za ljetnje košuljice :), staviš ga u džep i ne osjetiš.Ima neko specijalno kučište ojačano sa fiberglasom koje se može malo savijati tako da su dok su ga testirali sjeli slučajno na njega par puta jer su zaboravili da je u zadnjem džepu od traperica i nije mu ništa bilo.
e da me je to vidjeti.mob koji se savija!
Pa ne savija se puno... Vjerojatno samo minimalno tek toliko da mu kučište nije čvrsto već malo fleksibilno da ipak izdrži neke situacije... Sad baš da se savija... :rolleyes: Ne bih rekao. :chatter:= Citat =:
Izvorno postao zmija
da,ali svejedno bih to volio vidjeti...:thumbup:
evo ti link na recenziju kad bi volia pa gledaj (u recenziji ima link na video di se vidi kako se savija poklopac baterije), treba klikniti na save as a ne open pa onda pogledati:
http://www.mobile-review.com/review/...-x820-en.shtml
strasno!!!pitanje je kakva ce biti izdrzljivost na duge staze???:bat:
Što mrzim kad sam u pravu, da otklonimo sve dileme oko d900 ovo je kopirano sa Samsungovih stranica:
For those that love to slide, the Samsung D900 is an ultra-slim slider with a depth of only 12.9mm and also complete with a picture-perfect 3 megapixel camera, :headbang: auto focus:headbang: and macro mode for taking photos up close. Truly a technological masterpiece.
http://www.samsung.com/uk/presscente...0000270577.asp
Pa dobro, autofocus se ja mislim i podrazumijevao... Na onim prototipima možda nije bilo onoga Autofocus texta ispod kamere, ali bilo bi glupo izači sa 3MP kamerom bez autofokusa. (npr. N80 :lol:)= Citat =:
Izvorno postao johnny english