zao mi je sto vas zaposljavam ali me zanima, novi sam u tome??:ban: :ban:
Printable View
zao mi je sto vas zaposljavam ali me zanima, novi sam u tome??:ban: :ban:
a da search mozda lupis??
ljudi, ako ne znate odgovor, nemojte bez veze postati.= Citat =:
Izvorno postao Darth lux
Uf teško je to pitanje, no moram i ja priznati da nemam pojma. Ima nešto veze sa novim tisućljećem, kad je bilo problema sa godinom, pa se mnošto programa, drivera i ostalog zove sa prefix-om P2k zato što su vjerovatno napravljeni poslije tih problema i da se može koristiti na novim sustavima....
To je onak iz glave, tak da ne zamjerite :)
Zapravo GoGs mislim da si u pravu. P2K znači Post 2000. Znači odnosi se na software napisan iza 2000 godine... Ne znam točno zašto je 2000. bilo problema, ali koliko ja znam bilo je to nešto vezano za ono pisanje godina skraćeno pa se nakon '99 pojavilo '00 i tu je nastao problem... Uglavnom P2K = Post 2000 i to je neka oznaka za soft napisan iza 2000. godine koliko ja znam...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
pripic_u, drug ne plasite decka odmah, to sto je pitao vise spada u neki drugi deo foruma, da ne razvlacim, kao kod windowsa koga mozes startovati normalno ili safe mode. Tako mobilni mozes postaviti u P2K ... ili AT mod_u, vrlo bizarno objasnjenje.
@DJ DeVelox, za 2000 godinu, opet promasen thread, mogu ti napisati jedno deset strana za tu kriticnu godinu sta se sve desilo a i moglo, a za to su ameri krivi, da ne duzim.
možda nešto krivo rečeno? sama kratica govori P2k iliti P2000. Sjetite se problema koji je bio na staru godinu 1999-te na novu 2000. Velike firme i kompanije, tako i burze su se bojale pada sistema i napada hackera koji su mogli napraviti čuda.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Taj prijelaz godina je bio najveći problem, ali konkretno zašto, ja ne mogu objasniti jer sam bio klinjo u to vrijeme tak da vjerujem da će konkretno neki stariji forumaš objasniti.:japan:
ma ne to nego za mobitel ima p2k tools i p2k comander????'
programi za ceprkanje po mobitelu!!= Citat =:
Izvorno postao Darth lux
Ali ti si pitao što je P2K... P2K nema konkretno veze s mobitelima. P2K = Post 2000... Kao što imaš masu drivera i ostalih programa sa P2K u imenu netko je i ovdje stavio P2K... P2K ima zasebno značenje, a jednostavno se koristi u imenima programa... A taj P2K na koji ti misliš je koliko sam ja shvatio Motorolin soft/firwmare... Zato se ti alati zovu P2K tools/commander jer upravljaš tim P2K softom... Eto toliko ja znam o tome...= Citat =:
Izvorno postao Darth lux
a gdje se to moze skiniti ???
http://public.globalnet.hr/~jivana/p..._0.8.6.406.zip
to su ti p2k tools
to su ti driveri
http://rapidshare.de/files/8872703/P...s_2.9.rar.html
skinio sam p2k tools a kako se povezati da mogu učitati mob!!!
= Citat =:
Izvorno postao Darth lux
za to postoje sticky threadovi ;)
sa kablom ili bluetoothom. pojasnjenje molim
sa kablom= Citat =:
Izvorno postao Darth lux
p2k tools mogu radit samo kad je mob prikopcan sa kablom na komp!
pa ja ga prikljucim ono nist de mi molim te malo pojasni,kao sto rekoh novi sam u tome
a kao što ti je već rečeno, pročitaj Sticky teme, svi smo mi bili novi, no za razliku od nas većine, ti imaš sve moguće tutoriale gore, spremne, organizirane.
posluži se njima i sva pitanja postavljaj unutar postojećih tema.
Čitati.
hvala
PS P2K je skraćenica od patriot y2k