da li je moguće ugurati s65 u kučište od m65
ak je netko probo
Printable View
da li je moguće ugurati s65 u kučište od m65
ak je netko probo
Mislim da se to jos zasad ne moze,jer S65 ima utor za mmc karticu,pa mi jednostavno ne pada na pamet kako bi se taj utor izradio na kucistu od M65.Mozda i bi display i maticna nekako isli(samo mozda) ali zaboravi onda karticu.Uostalom to mi bas i nema nekog smisla.= Citat =:
Izvorno postao laguna
bilo bi moguce da nema onih bocnh tipki! jel su mobiteli identicni!
razlika je u tome sta S65 ima MMC i te bocne tpke! mmc se da izvest tako da se ostavi kartica unutra bez da se mjenja! al tipke nemoguce zbog kucista od M65 jel ima onu gumu skroz okolo na okolo i onaj metalni pokrov!
bočne tipke nisam koristio baš previše..kaj uopče ima..kamera il volume...
mislim da je volume ne sjecam se vise! nemam vec neko vrijeme taj mob
Držiš dugo plus to ti je diktafon,držiš dugo minus to ti je kamera.
...ima, koliko se sjećam, s desne gornje bočne strane, tipke + i - ... dugim držanjem se otvara neka od tzv. aplikacija...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Ne znam mene najvise muci ta MMC kartica,a sta se tice tipki one nisu ni tako jako bitne,bez njih bi mi zivot bio laksi nego bez MMC kartice;D Osobno da imam ta dva phona pored sebe probao bih nesto napravit:thumbup:
Nemas kaj pobat maticne ploce su identicne velicina ekrana raspored tipki sve je identicno! Jednio šta na m65 nisu stavili mmc i te bocne tipke zato sta je namjenjen "exstremnim" uvjetima! jel bi kroz te tipke i utor za mmc mogla uc vlaga i prasina! a mob je kao otporan na vlagu prasinu itd...
ista stvar ko i kod C65, CV65 i C72! oni su pak totalno isti samo je maska drugacija! i pase s jednog na drugi!
Ako bi isao ovo mjenjat stavljat S65 u M65 masku onda se moras pomirit da neces imat bocnih tipki i da neces moc mjenjat MMC zato fino kupis mmc od 1gb ostavis ga unutra i problem rjesen!
Jel po meni apsolutno je nemoguce napravit ladicu za mmc na kucistu od M65 prvi problem je isto kao i kod tipki ona guma sta ide okolo a drugo M65 je dolje podosta zaobljen za razliku od S65 koji je vise cetvrtast
tako da je to po meni nemoguce! Morao bi onda onu gumu izrezat na tom dijelu a to bi dovelo do izvlacenja gume okolo na drugim mjestima, a bas zaljepit gumu po meni i nije rjesenje drugo; PITANJE kolko bi to estetski ljepo izgledalo!!
Najbolje je da si kupimo M35i pa udri brigu na veselje;D= Citat =:
Izvorno postao Quattro
...ajd poigraj se pa javi :thumbup: :) ... i ko što "quattro" kaže, kupiš mmc od 1gb, staviš, i kad sve sklopiš imaš m65 s 1gb memorije ;D ...= Citat =:
Izvorno postao sfreak
ak nabavim neki M i S65 jeftino sigurno cu se poigrat;D ali ako stavim karticu od 1GB ne znam kako cu stavit gore toliku kolicinu podataka,s Data kabelom to sigurno nece ici(ULTRA ULTRA SPORO:-/ ),a raskopavat telefoncek stalno da bi stavljao neke stvari na karticu jednostavno mi nema smisla.I tako S65 ne podrzava neku posebnu multimediju kao npr symbian mobaci,a nema niti mp3,tako da mislim da od ovog pokusa ne bi bilo nikakve koristi,jedino bi mogli shebat ta dva phona.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Mislim da smo u ovoj temi svi zajedno dosli do zakljucka da nam se jednostavno ne isplati unistavat mobace,a vec se unaprijed srecemo s raznim problemima i poteskocama na koje nailazimo tijekom razmisljanja:)
Ali naravno tko voli nek izvoli:thumbup: