mpx200 filmici kako smanjit,i igre
koristim mpx200,nov sam s windowsima,wm2005 je na njemu..polako se privikavam ali me jos muci puno stvari..kad prebacujem igre,primjetio sam da neke formate moram instalirat s mobitela,a neke s kompa..zanima me gdje da stavit teme,u koj folder da ih mogu koristit...
!!2)najvaznije-filmici..skinuo sam tcpmp,dobar program sviđa mi se sto moze preko cijelog ekrana prikazivat,nego prabacio sam klip od 271kbps i uzasno steka,zanima me pomocu kojeg programa mogu najednostavnije smanjit kbps (i koj je idealan)da filmic ide glatko? ..i negdje sam procitao da se dvix moze smanjit na 100mb,to mi sad ne znaci puno jer jos imam 128mb karticu..al ak mi se svidi mob uzeo bi od 512,il gb
...i gledam pod linkovi,nasao sam wormse najbolja igra do sad za ovaj mob,ali cudim nema ih tolko dobrih,za k700 sam imao mnogo bolje igre,tu imam neki stari nogomet totalsoccer, za k700 sam skinuo fifu 2006 i football 2005 odlicne igre,i mnoge druge,ne kuzim zasto za windows mob ne naprave bolje,il ako znate gdje se mogu jos besplatno skidat,s onih linkova sam vecinu poskidao,jos mi je dobra rats&spears,nesto tipa happytreefriend za javu,ako netko zna neke bolje igre bio bih zahvalan...pozdrav :japan: