moze li mi netko tocno nabrojati koje sve promjene u sw daje vodafone brand (k750 vipme komplet)
Printable View
moze li mi netko tocno nabrojati koje sve promjene u sw daje vodafone brand (k750 vipme komplet)
pozdrav svima... mene isto to zanima, naime sutra idem u vip uzeti K750i i odmah sam ga namjeravao u planinsku odnijet na flash sa zadnjim firmwareom koji nije brandiran... :)
mislim da se to nemoze, mislim da po zakonu moraju staviti brandirani sw
Koliko ja znam u ElektroMagicu vam stave čisti software besplatno dok je mob pod garancijom... Tako da se ne bih previše zabrinjavao oko tog Vodafone softa kada će vam EM staviti čisti soft, pod garancijom.
mislio sam i ja da se nemre, ali eto... vidim pa vam javim!
ovo nisam znao . jer ti treba neka izlika da ti stave normalni soft ?= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Iskreno nisam nikad probao jer nisam u Zagrebu, ali koliko ja znam odeš tamo i kažeš im da ti ga flashaju sa čistim softwareom i to je to... Mislim da ne trebaju nikakve izlike... Ako je netko već nosio na flashanje neka kaže kako je bilo, ali koliko ja znam to se može bez problema. Tako su barem meni rekli... :)= Citat =:
Izvorno postao Router
ja sam furao k300 i nisu htjeli - rekao mi je lik da mora biti neki kvar , pa sam slgao da stalno blokira i onda su ga flashali.
mob je prepun tih crvenih ikonca u glavnom izborniku, a čini mi se i poprilično usporen...
Pa mozete to sami kuci srediti koristeci neki jeftini tool tipa:
TotalMulti Server
Wotan Server
Davinci Server
edit: ali mislim da onda nista od garancije... :)
Onda definitivno ništa od garancije... :)= Citat =:
Izvorno postao sezam-picika
Ja sam pokušao nazvati EM Servis, ali nitko se ne javlja. Probao sam se malo raspitati kod jednog lokalnog servisera i on nema točnu informaciju, ali osobno misli da oni ne bi smjeli stavljati čisti soft ako si ga kupio u Vipu ili T-Mobileu. Mogu ti jedino staviti zadnju verziju tog istog, brandiranog softa. Kažem, nije provjereno, ne znam kako EM radi, ako ih tko može dobiti na telefon ili ako vam se da slati im mail... No možda najbolje ako je tko bio tamo s ovakvim zahtjevom pa da kaže svoja iskustva...
Oprostite mi što upadam ovako na ovaj podforum, ali zar nije bilo govora da se soft može nadograđivati izravno-online?
mozes ako nije brandiran.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
moj je brandiran i stavio sam nekidan novi na t-mobile!! Nije bitno jel brandiran, nego sto brandirani kasni oko 2 tjedna do mjesec dana za ovim nebrandiranim.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
da ali gospoda bi nebrandirani čisti soft na mob ;D kuiš?= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
bio u vipu i vidio kakav je taj soft. totalno me raspiz.. sto je ona tipka za precace stavljena za vodafone!! @vrag jel se to moze maknuti?
Moze, sa čistim softom tu staviš svoje prečace.= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
@ coma - Da, krene te odmah spajati na vodafone live!... nemres, ali imas potez gore sa joystickom i odes u svoje precace. Nije velika razlika. Meni su ikone u meniju najruznije... Bez obzira na sve, jako sam ugodno iznenađen sa mobitelom i preporucam ti da ga uzmes!
joj, u totalnoj sam dilemi (N6131), kupujem mob jednom u dve godine i onda nezelim pozaliti.
vrag, ajde mi reci tocno koje stvari su promjenjene u brand softu i koliko to realno smeta
evo, ovo sam davno slikao na svom K750 dok mi je greskom preko seusa stavio vodafone ikone. Meni su to najuzasnije ikone koje sam dosad vidio
http://img146.imageshack.us/img146/8390/dsc03448do3.jpg
dok obicni izgleda ovako :)
http://mobila.uacatalog.com/reviews/...mages/5492.jpg
Hm, mislim da ti fali jedna slika. ;)
Nazalost na lasyk moras biti registriran i ulogiran da bi vidio sliku... :(
evo ga, ispravljeno :)= Citat =:
Izvorno postao ravilov
Ko im je dizajnirao (vodafonu) te ikonice je stvarno retard, a još su veci ovi što im se toliko sviđaju da ih stavljaju u svaki telefon.
nije mi jasno kako ne shvate da su te ikonice i softver katastrofa!:creep: :creep: :creep:
Ma kako ne shvaćaju... Znaju oni to... Samo namjerno provociraju. :evil: Daju ti mobitel malo jeftinije da ti onda možeš "uživati" u njihovim ikonicama. :chatter:= Citat =:
Izvorno postao zmija
No što je tu je... To je Vodafone soft, Vodafoneova politika, nije Vip ni kriv... Ali mogu vam reći da mi takve ikone na Blackberryu izgledaju normalno... Vjerojatno zato što drukčije nisam ni vidio. :rolleyes: