ak je netko bio nek napiše kak je bilo, koji su dojmovi, dal ima puno mobaća i dal se isplati ić.
ja sam vidio na TV da europatrade ima veliki štand, pa mislim otć za koji dan
Printable View
ak je netko bio nek napiše kak je bilo, koji su dojmovi, dal ima puno mobaća i dal se isplati ić.
ja sam vidio na TV da europatrade ima veliki štand, pa mislim otć za koji dan
nisam bila al eto da nešto napišem...laku noć veljo:)
kaj ima na velesajmu?
Ma Jesenski je suck samo neka tehnika - Božični je super tamo ima petardi i bombona i onih crvenih čiki... ;D
ali božićni mi je mrak.....uvijek idem sa starim i pokupujemo cijeli štand tih gluposti....a najbolje su mi one ampulice sa onom smrdljivom tekućinom unutra.....to kad baciš rulja se razbježi...= Citat =:
Poslao: dmi
Ma Jesenski je suck samo neka tehnika - Božični je super tamo ima petardi i bombona i onih crvenih čiki... ;D
tak sam jednom davno u bestu....bila je gužva i bacila sam to i da vidiš mjesta ko u priči...:cool:
kaj ima na jesenskom, jel ima puno tehnike, zanimaju me digitalci i mobovi
Hmmm, čuo sam da vip daje popust od 10% na SVE uređaje iz ponude... sad se isplati uzet mob legalno...:)
= Citat =:
Poslao: whiteboy
Hmmm, čuo sam da vip daje popust od 10% na SVE uređaje iz ponude... sad se isplati uzet mob legalno...:)
+ onaj popust od 100 kn na pakete
Kada je INFO?????
u 11 mjesecu
onda moram doci u ZGB
evo ja sam danas bio na sajmu. nis posebno, Ima štand od europatradea, sonyja, JVC i dr... al sve u svemu malo tehnike.
Ja mislim ići uskoro mada nema do Božićnog sajma.:)
kad bih imao para ko zemlje bio bih redoviti posjetitelj..pogotovo automobila(jedva cekam, ima da cu sve aute poslikat svojom njokom):..
na aute idem sigurno, nadam se da cu do onda imati 6600 da slike budu bolje
@bigboss sta mislis dal se isplati kupiti kamera(pop port)???
and velik sam fan automobila. al idem i na info,..
info i aute ne propustam, a ostalo ako mi se da.
Neznam da li se isplati, ak imas novi vidi na testu ces vidjeti da slike i nisu bas nesta, najbolje ti je uzeti digitalku.
Do kada traje jesenski sajam?
danas je zadnji dan. traje do 18:00.
Jeb... prospustila sam.:(
nema veze kaj si propustila, tak i tak nije bilo ničega zanjimljivog= Citat =:
Poslao: Mobyfan-ica
Jeb... prospustila sam.:(