-
naime prije misec dana san izgubija v525 sa softom od v600...sad mislim uzeti rabljenu v360 i zanima me par stvari...
proko programcica san na staroj 525 bija pojaca zvucnik, i kad bi me netko zva mp3 melodija se cula na 2 kilometra(malo pretjerujen, ali se odlicno cula)...da li v360 ima zvucnik istog kapaciteta, ili slabiji? po slikama vidim da su ima zvucnici podjednaki po izgledu, a ako neko zna iz prve ruke, molim da mi kaze :)... i drugo, molia bi ako mi netko moze napisat najnoviji softvare za njega (moze i od drugog moba) i da li podrzava teme....kao v3 npr...pozdrav:) :) :)
dajte molin vas, stvarno mi triba odgovor, bar na prvo pitanje, jer ga sutra mislin uzeti!!!! HELP!!!!!
-
Zvucnici su ti isti,i na isti se nacin mogu i pojacati.Teme i skinove podrzava ,a za ostalo potrazi malo po forumu.
-
Zvučnik na v360 je jako glasan i bez pojačavanja sa softom. Jedan od jačih zvučnika koje sam čuo.
Podržava skinove i ima ih milijun za download.
Softver obavezno promijeni da se riješiš Vodafone sranja, pa ti preporučam neki od modificiranih - kao što je Yuet 1.3 koji donose puno poboljšanja
-
hvala velika...samo mi je to tribalo...pozdrav!