razmišljam između ova dva mobitela..
znam koje su prednosti 6630, symbian i te gluposti, ali mi dajte neki mali opis i zašto bi ili nebi trebao uzeti navedeni mobitel..
Printable View
razmišljam između ova dva mobitela..
znam koje su prednosti 6630, symbian i te gluposti, ali mi dajte neki mali opis i zašto bi ili nebi trebao uzeti navedeni mobitel..
Mislim da je ovo vec postalo dosadno ponavljati... Symbian bas i nije usporediv sa dummy mobitelom.
Imao sam oba moba, E1000 sam imao tek kad je dosao i nije me niti malo impresionirao, jedino je ekran stvarno bio odlican, ali mobitel kao takav je tipican motorola "triplets" mobitel sa par dodataka koji ostali nemaju.
6630 , jednom u ruci je dovoljno da covjeka impresionira , imao jedan i sad vrebam negdje opet jos jedan .
ili da umjesto svega toga uzmem neki PDA..
vidio sam povoljno ipaq 1950, kakav je za razliku od 1940, jer sam taj model imao..
sorryte na offtopicu, ali me i to zanima..
Sve ovisi sto trebas... Ako si imao symbiana (a imao si PPC) naprosto odvazi koje mogucnosti su ti vazne i zelis ih uvijek imati uz sebe.= Citat =:
Izvorno postao Bronth
imao sam symbian i PPC, i jedino što sam radio sam slušao muziku i gledao videe..
vidio sam danas taj 6630 i očarao me..
full je nekako jedinstven, sitno je građen iako svi govore da je glomazan i dobar mu je symbian..
e sad je jedini problem što nemogu naći nekoga tko prodaje 6630..
Pogledaj na kupiprodaj.netu, mislim da netko prodaje baš 6630 i to za sitne novce.= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Da, i ja sam imao 6630 13 mjeseci i prezadovoljan sam bio. Ne znam što mi bi da sam ga prodao (ustvari znam-strah da ne izgubi cijenu).
Ako si u prilici, kupi!
Onda ti ocito ne treba PDA...= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Posjedujem 6630 i ako želiš symb onda s tim odelom nećeš fulat... Jedino je malo dizajn, kako kome... Meni je ful ok jer iskače iz mase mobitela... Dosta je brz i ima symb za koji postoji "brdo" aplikacija...
Frend ima E1000 i malo sam se igrao s njim... Iskreno, motorole mi nisu nešto, ali mob ima ful dobar displey i utor za kartice... Ostalo više manje standard... Definitvno 6630! :thumbup:
Da ti malo pomognem sa kratkim reviewom.
Imao sam oba mobitela tako da znam o čemu pričam.
Nokia 6630:
Dobra kamera, jebeno brza, hot swap, zamjenjiva maska,lagana, ako je baterija dobra traje 2-3 dana, symbian.milje programa, tako da mobitel možesh poštelati po volji.
Motorola e 1000:
Kamera srednja, ne bash pretjerano brza, kartica ispod baterije, tako da trebas vaditi bateriju da dodješ do nje,na dosta teškom mjestu za prići kad je skidaš, mehanizam za zatvaranje kartice loš, baterija max dan i pol do dva (mada još nisam svojim očima vidio da traje dva) nezamjenjiva maska, dummy, tipke sa strane ekrana loše ( znao sam se dosta puta javiti ili odbiti poziv dok vadim mob iz pocketa), navigator tipka zna popizditi pa odbija poslušnost ponekad. Dosta teška.
U biti kod motorole mi se jedino svidja izgled i ekran, ostalo ništa.
Po meni netrebash se misliti izmedju ova dva,
sve je na strani nokie.
e1000 nije nista posebno,sve vec vidjeno na v seriji.6630 je i danas vjerojatno najbrzi smartphone.
frend ima 6630 i to je mob u koji se zaljubis na prvi pogled,ja sam 1 vremena cackao po njemu i ocarao me,mali minus mu je velicina(subjektivno)
znači za sada je sve za 6630, što će i na kraju valjda i biti..
a šta kažete na A925, jel to šta valja..
Touch screen i ostale pizdarije, mislim da mu kamera nije dobra + ona antena gore ni se doslovno gadi.. Imao sam ga u rukama nekih po ure i nije me bash očarao,nesjećam se više što sam sve petljao po njemu al nije ostavio neki dojam na mene, tako da .....= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Broth, uzmi ti 6630 i nećeš se prevariti, mali je zvjerka vjeruj nam.
neznam za vas, ali meni nekak ne sjeda dizajn od nokie... malo mi je preširok, ali svatko ima svoj ukus. imao sam symbiane, ali ovaj je možda čak i najbrži!
Imam E1000 i moram napomenuti na rospayin komentar da je TRIPLETS. mislim da je to bila stvarno glupa izjava!
TRIPLETS nema: videorecording, podršku za skinove, 12 ikona, 3G and UMTS, brz firmware (da se srediti da se ubrza), 1.2 mpx kameru, stereo zvučnike, ekran od 320x240 (ima 176x220)... mislim da sam dosta nabrojao.
Eto, E1000 je po meni bolji jednostavno zato što je jeftiniji. Opet ću ispast fan motorole, ali realno gledajući, puno bolji mobitel ako je potreba za multimedijom.
Nokia je također dobra, ali ako čovjek treba samo multimediju, onda mu symbian ne treba...
Dakle, jedino cijena igra ulogu. Nadam se da sam pomogao :)
puno ovisi o tome sta mu treba od moba.