vidim da ste prestali slike slati, pa evo 3 cure, od kojih sam jedna i ja, nismo savršene ali smo to stvarno nas 3!!!
pozdrav svima...budite hrabri kao mi!!!!:three: :blush: :blush: :blush:
bajdvej u Novalji je bilo mraaaak!!!
Printable View
vidim da ste prestali slike slati, pa evo 3 cure, od kojih sam jedna i ja, nismo savršene ali smo to stvarno nas 3!!!
pozdrav svima...budite hrabri kao mi!!!!:three: :blush: :blush: :blush:
bajdvej u Novalji je bilo mraaaak!!!
Al di je slika?
di su slike, ja ih ne vidim
a zeznule smo stvar!! napisala sam pm comi...= Citat =:
Poslao: whiteboy
Al di je slika?
Pa napiši pm i meni ;)
dobrodosla na forum, vidim da imas isti mobitel kao i andrea... ;)
koja andrea? čitala sam malo sapunicu između come i andree ali vidim da je sve ok....:cool:= Citat =:
Poslao: vrag
dobrodosla na forum, vidim da imas isti mobitel kao i andrea... ;)
sve super... jedva cekam da vidim slike... u novalji je uvijek bilo, i biti ce super! jedno od boljih mjesta na moru kod nas zasigurno, ima puno sadrzaja... :)
nažalost ništa od slike...očito je prevelika i nikako da se odvrti ono kad stisnem atach....= Citat =:
Poslao: vrag
sve super... jedva cekam da vidim slike... u novalji je uvijek bilo, i biti ce super! jedno od boljih mjesta na moru kod nas zasigurno, ima puno sadrzaja... :)
šta si ti vraže mislio da će biti cijeli album? ma ne, ovo je bila slika gdje smo nas tri (s oproštenjem) nagužene...samo nam se guze vide a face naravno ne....nismo savršene al dok se faca ne vidi sve šaljem:)
nisi mi do kraja pomogao? takav si u svemu ha? započneš pa ne dovršiš:) :)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
di su slike, ja ih ne vidim
Možda trebaš pričekati malo duže jer je velika slika, ako je prevelika yahoo će ti to reći (pretpostavljam da si išla prek yahooa kak sam ti i predložio). Ak nejde, sredi si taj mejl doma pa nam šalji slike! ;)
slika je definitivno prevelika....išla sam na yahoo....sad i tamo imam mail...baš super...= Citat =:
Možda trebaš pričekati malo duže jer je velika slika, ako je prevelika yahoo će ti to reći (pretpostavljam da si išla prek yahooa kak sam ti i predložio). Ak nejde, sredi si taj mejl doma pa nam šalji slike! ;)
i Kak je bilo u Novalji? ja sam u biti bila u Gajcu ali smo stalno visile na Zrću ili Zrču :cool:
Ima tona nema slike.
Meni je bilo super!
neznam to se moras probati!, a kaj se slika tice pogledaj koja je velicina, sliku se lako smanji= Citat =:
Poslao: *rolergirl*
nisi mi do kraja pomogao? takav si u svemu ha? započneš pa ne dovršiš:) :)
jab se kladio da je to 2. andrea , imala je 'aferu' sa comom i sad i sad pokusava izgladit stvari... ispravite me ako sam u krivu
p4e vidovnjak i bez kristalne kugle... ;)
netko me spominje ha? pa stvarno nije ni čudo što mi se štuca....= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
jab se kladio da je to 2. andrea , imala je 'aferu' sa comom i sad i sad pokusava izgladit stvari... ispravite me ako sam u krivu
ja sam ovdje....a što se come tiče otkad sam vidjela njegovu sliku....da sam ju prije vidjela nebi se svađala....s njim...s ostalima bi ....šalim se...
koju sliku, stavio sam ih 3 na forum
I ja imam iste primisli...= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
ajde idemo otvorit kladu...jel je to još jedna ja?
whiteboy tebe sam zamišljala drugačije...(pogledala sam one slike kaj ste slali)
a ti coma dobar si.....nije da se sad tu nekome ulizujem...nego sam realna...al opet tko zna...:)
e imam samo jedno pitanje kak to da mozes ici na net dok radis kad god oces?
s obzirom da mi ovdje ____ radimo u programu koji je stalno umrežen ja mogu kad hoću na net....ova državna ustanova funkcionira pomoću interneta (tko bi rekao,ha?)
kad na neko vrijeme nestanem onda radim...ali sam ovdje...do pola 5 od pon-petka
Misliš na onu sliku na jahti okružen haremom?= Citat =:
Poslao: andrea
whiteboy tebe sam zamišljala drugačije...(pogledala sam one slike kaj ste slali)
Da, to sam ti ja! Pa kako si me drukčije mogla zamišljati....;)
ne tu...onu gdje imaš kravatu i kiseli osmjeh a do tebe je navodno neka dobra treba....ima vas puno na toj slici= Citat =:
Misliš na onu sliku na jahti okružen haremom?
Da, to sam ti ja! Pa kako si me drukčije mogla zamišljati....;)