na ovoj stranici je shema serijskog kabela s kojim se može patchirati S65: http://www.club-siemens.net/forum/vi....php?tid=52679
zanima me dali bi to tko mogao napraviti sa nekim noname kabelom,pa bi mu ja to platio?uvjet da je iz hrvatske.
Printable View
na ovoj stranici je shema serijskog kabela s kojim se može patchirati S65: http://www.club-siemens.net/forum/vi....php?tid=52679
zanima me dali bi to tko mogao napraviti sa nekim noname kabelom,pa bi mu ja to platio?uvjet da je iz hrvatske.
Da si malo potražio našao bi tu preradu i ovdje na forumu. S obzirom da si iz Draganića mogu ti preporučiti da nađeš nekog u Karlovcu tko ide u školu za elektroničara. Svatko tko zna raditi s lemilicom može ti to napraviti. A kaj se tiče plačanja, takve sitnice se rade za jednu pijaču ili slično.
Je,idem ja u ŠMRC,al nebi htio originali siemens kabel modificirati,možeš mi reći gdje bi mogao jeftino nabavit noname kabel?
Ako kupuješ kabel onda možeš odmah kupiti odgovarajući kabel, cijena je otprilike ista. Pogledaj www.solvens.com a imaš tamo i broj mobitela pa nazovi. Isporuka ti ide poštom i plačaš pouzećem.
I usput, orginal Siemens serijski kabel ja najlošiji odabir kabela. Najbolje ti je kupiti USB kabel za seriju 65 ili višu. S njime pokrivaš sve potrebe od serije 55 do 75.
ja prepravio svoj kablić u DCA-510 po ovom tutu http://cafe.mobil.hr/attachment.php?...6&d=1128021286 i fakat je najbolji za sve
glete ljudi ja to rađe platim nekom da mi to napreavi,jerbo vi ste preko 30 ete a ja imam 16,tak da to stvarno mislim.
nema to apsolutno nikakve veze s godinama. ja sa mojih 26 sam se mucio oko nekih banalnih stvari kao sto je prerada kabela i malo lemljenja, a susjed (decko od 14 god) takve stvari radi zatvorenih ociju, no ako ti nisi siguran u sebe i svoj rad, onda daj nekome da ti to slozi...
Ok ljud ,vako meni to treba hitno,ja vam mogu poslati kabel,pa ga vi preradite+platim vam vaš rad?:thumbup: ok?ajde nemogu bez patcheva!!!:chatter: :chatter:
Šaljem u cijelu hrvatsku ako treba samo da mi to neko napravi.
ja cu ti napraviti kabel nema beda,javi se na pm.:thumbup:
Javi se ili Sfreaku ili meni na PM!
Veljac ti i ja bumo udruzili snage i otvorili obrt! ;D
e da baj d vej! malo si zamjenio zice na onom konektoru pa sam to ispravio tako da znash!
Gle al ja imam originalin siemes kable oće fungirati s njim?
Gle kakav kabel imas kao prvo?Jeli neki serijski ili USB?= Citat =:
Izvorno postao Ro@m
Neg kaj stari:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Quattro
A rekao sam ti da sam vjerojatno tx i rx zamjenio,a kad sam radio na pamet;D
serijski ja mislim da DCA-500,iz kojegf ste vi kvarta?
Ovako ja sam ti s GAZE(ne pojas GAZE kao u iraku,iranu itd;D )a od tuda je i quattro.Mozemo se nac u gradu pa cu ti ja posudit svoj serijski dok ne prepravim tvoj.Ne traje to dugo,ali ako ti hitno treba da ne cekas.= Citat =:
Izvorno postao Ro@m
Ja sam trenutno na praksi u vodovodu i kanalizaciji mogli bi se nać za 15 minuta kod Dione ?
Nadam se da je ova operacija uspješno riješena, a ujedno vas sve molim da se ubuduće detalji dogovaraju privatnim porukama.