koji je najbolji mobitel sto se tice vasih iskustava a da nije skuplji od 1000kn
Printable View
koji je najbolji mobitel sto se tice vasih iskustava a da nije skuplji od 1000kn
rabljeni ili novi?
novi naravno
motorola v360v , 991kn nova u ducanu .
Slažem se... Do 1000kn ne traži dalje. V360v, nova u VIPme kompletu. Apsolutni best-buy u tom rangu. ;) Ako si spreman dati nešto više novaca imaš sad u Vip-u K750i za 1691kn, također na akciji, u VIPme kompletu.= Citat =:
Izvorno postao Router
imam n70 novu ali nju bih prodao i kupio nesto jeftinije jer mob vise koristim na poslu a n70 mi je prelijep i preskup za nositi na posao a glupo mi je imati 2 moba pa stalno prebacivati karticu,a neznam jods koliko mogu dobiti za n70
za n70 mozes dobiti 1900kn ako ima garanciju,ocuvana je i ima su opremu.
ima sve i racun i garanciju,kupljena u vipu prije 5 dana,zanima me jos jel postoji model samsung i sony ericson na kojem mozes ubacivati tonove za sms
v360 je naj izbor ili eventualno k700i.
Mislim da će teško naći K700i. To je dosta star model i koliko ja znam nema ga više nigdje novoga za nabaviti.= Citat =:
Izvorno postao zmija
SE Z530i ? Možda..Solidan mobitel.. 795kn košta utele 2 paketu..
a mozda benq simens c81 u tele 2 paketu,dobijes jos jedan mob mislim a31,za 900kn
to je na pretplatu .
jel zna neko jel postoji sony ili samsung model da se mogu ubaciti tonovi za sms ,ja sam imao 3 sony ericsona i ni na jednom ne moze,samo onih 5,6 sto ti on nudi a friend ima vec treci samsung i kaze da isto ne moze ni na jednom
= Citat =:
Izvorno postao vorlander
Moga si malo prošvrljat po forumu i ne to napisat ovde jer je ovo jedna tema a ti pišeš o drugoj...zato otvori novu temu naznačenog naslova...te prije toga pročitaj po forumu...pozz:fried:
A za ovo koji mob do 1000 kn...
kaži kakvi su ti uvjeti tj kakav mob želiš...
preklopni,velik, mali, šta ti je sve važno u njegovu izgledu
da ti odgovor ostalih forumaša može pomoči....
Možda v3....
najvaznije mi je da ima velik ekran,motorole ne volim,volio bi sony ili samsung ali da se mogu mijenjati tonovi za sms jer a ako nema takvih onda nokia
na SE Z530i možeš mjenjati zvuk poruke..Može biti amr, mp3...
sony ericson mi je inace najbolji ali me uvijek zivciralo to sto imas samo onih njegovih 5,6 tonova koji ti dosade brzo,hvala sad znam da je se z530i moj sljedeci mobitel
..ok, riješeno... :closed:...= Citat =:
Izvorno postao vorlander