Koji još postoje mobiteli poput Nokije 5140 i 5210 da su gumirani i da se teško razbiju?
Moja Nokija 5140 je prošla sve i svašta što mnogi mobiteli ne bi preživili, pogotovo kad sam u pijanom stanju :spin:
Printable View
Koji još postoje mobiteli poput Nokije 5140 i 5210 da su gumirani i da se teško razbiju?
Moja Nokija 5140 je prošla sve i svašta što mnogi mobiteli ne bi preživili, pogotovo kad sam u pijanom stanju :spin:
= Citat =:
Izvorno postao hrc777
Siemens M75 cini mi se da je on gumiran.
ak ga buš kupoval samo zbog gumiranosti, nemoj. Završna obrada je užas, sve se raspada:-/= Citat =:
Izvorno postao sfreak
imaš na www.gsmarena.com, pa pogledaj, ima novijih njoka gumenih i benq-siemens m81
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Pa sta je tako jako los??A ja mislio da je to super mobac:-/
Evo od Nokie je ovo najnoviji "gumeni". Još nije izašao, ali to je najnovije od Nokie.
Nokia 5500
Nokia 5500 review
Što se tih sportskih tiče, ja bih nekako Nokiji najviše vjerovao jer su i njihovi normalni mobiteli dosta izdržljivi i kvaltetno rađeni. I sam kažeš da je tvoja 5140 svašta proživila. ;)
mob je ok, ali mu je završna obrada užasna. Farba ma plastiki se lako skida, i guma je debljine 1mm naljepljena na kućište običnim ljepilom lol= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Fakat nije dostojno natpisa "Made in Germany"
ugl, ovak nekak ti to izgleda nekon 6 mjeseci:
http://img151.imageshack.us/img151/7...19189az.th.jpg
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Ovo je zbilja strasno;D
Imaš i ovakve stvari ako te to zanima, čujem da pružaju dobru zaštitu.
moja 3220 je završila gumirana cijelog sam obljepio ljepilom na topljenje
ali sve jedno ovi gumirani su neudobni (a da ne spominjem znojenje u ruci)
imam 5140 i mnogo je udaraca prezivio sa moje i strane cerke tako da sam sad jako zadovoljan s njimea i kad sam imao ericssona r310 bio je dobar dok ga nisam ostavio na pultu mjenjacnice;D
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
U mene evo vec godina dana i nema nekih ostecenja osim koje ogrebotine,valjda M75 nije tako pouzdan