Cao svima,bio sam na regrutaciji i u vojsci cu biti vozac tj.najvjerojatnije cu ici u Pozegu,sad me zanima dali ja trebam polagat prije vojske za B kategoriju ili u vojsci polozim sve?
thx
Printable View
Cao svima,bio sam na regrutaciji i u vojsci cu biti vozac tj.najvjerojatnije cu ici u Pozegu,sad me zanima dali ja trebam polagat prije vojske za B kategoriju ili u vojsci polozim sve?
thx
ne trebaš ništa, to i je bit, tamo polažeš (gade jedan ;D). ako trebaš kakvu vezicu, javi se, imam ih tamo, bar da jedeš kao čovjek ;)= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
haha dobar si sto nudis? :D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
VIP ložu u kantini, i časnika koji gazi sve ispred sebe.= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
moze! :D,i opijanje kad god stignem :),bjezanje preko ograde,ludovanje gradom,mozemo da popijemo koju brate :P= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
uvijek za akciju. bit današnje vojske i je biježanje preko ograde, bit što više dana kod kuće, jer država ne može to sve da nahrani, pa ti predlažem da se javiš još osim meni i imaticu, radi smještaja ;D (ubit će me kad ovo pročita ;))= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
Al mislim da ako imaš položenu neku kategoriju da onda u vojsci polažeš višu.
Mislim da moras poloziti B jer tamo polazes za C,barem je bilo tako kada sam ja bio:)
Ja sam, fala bogu, izbjegao to sranje...
Vidis nekome je cast odsluziti vojni rok, a nekome nije.
u nas u BiH je to ukinuto :D
EDIT: a ja bi svejedno lud ispo il tako nešto pa obatalio to. Nedam ja da mi kosu skinu s glave :D
ma vi ste kao Svicarska;DCak i kantone imate:bunny:
pa istina, samo sto je ovo sprdnja a ne vojni rok= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Kako gdje, negdje se i radi, a negdje dobijes metlu i vozi.Sve ovisi o onome koji zapovjeda rocnicima.A to da ih se pusta previse doma to je istina.Trebalo bi to ukinuti, ali da onaj tko zeli moze sluziti vojni rok
-Ja sam bome topnikk!!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ma svaka cast majsotre, navuci ces se tog topa:thumbup:
-a neko i to mora!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Ja sam bio vozač u vojsci i izmeđuostalog bio i u POžegi, moraš imati B kategoriju položenu, tamo se polažu samo A, C i E kako je bilo. U odnosu na onu koju imaš polažeš višu kako je i Jay reko. Inaće tamo se svi bruse na A jer polažu na VP kroserima, no ostatak roka provedu na straži,.... ako padneš na ispitu prebace te u pješadiju ;D= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
ma kakva vojska, to je propalo. Isto ko i država :D
A, jake li časti... To je cirkus za yebanje u mozak...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
pa kad se sve promijenilo,vidis da ce se i ukinuti vojska,sto je po meni bezveze
Pa odi onda u vojsku ako ti je ukidanje bezveze, tko ti brani?
-slazem se sta zenama ima biti glupo ukidanje vojske kad one nemaju nista s tim!!!!!= Citat =:
Izvorno postao gog
Zene rade kao djelatne vojne osobe ili kao vojni namjestenici.zato Mala kada zavrsis faks na posao u vojsku i mjesecno stavis u djep 6000 Kuna:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao gog
isuse boze sta si tako bahat!!:-/ ja sam samo rekla, ok,ne idi u vojsku neka se ukine ionako me boli ona stvar! meni frendovi svi rekli da im bilo super u vojsci,zajebancija i sve,vjerojatno ovisi di ides.
evo povlacim sta sam rekla,ovo je samo za muske tema.
samo kazem,ako su drugi mogli ici u vojsku,zasto nebi i ti?:rolleyes:
uostalom to je tvoja stvar i tvojih roditelja:kitty: