Hello ljudi, zanima me vaše mišljenje o HP laptopima. Trenutno razmišljam o kupnji HP nx6125 http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=3730&catid=19, pa ako ima itko iskustva s tim računalom, lijepo bih molio da ih podijeli samnom...:thumbup:
AuB.
Printable View
Hello ljudi, zanima me vaše mišljenje o HP laptopima. Trenutno razmišljam o kupnji HP nx6125 http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=3730&catid=19, pa ako ima itko iskustva s tim računalom, lijepo bih molio da ih podijeli samnom...:thumbup:
AuB.
Nemam iskustva konkretno sa HP nx6125, ali imam nx6110... Imam ga nešto manje od godinu dana i zasad sam zadovoljan njime... nx6110 je niža klasa od nx6125 tako da ih ne možeš direktno uspoređivati, ali ako govorimo generalno o HP laptopima mogu ti reći da su u redu... Nisam imao nikakvih problema s njime i kvaliteta izrade i ostalo zadovoljava... Jedino mi malo smeta što se dosta grije tako da mu ventilator skoro stalno radi... Mislim da su ventilatori, i komponente mogli biti malo bolje razmješteni no to je slučaj kod nx6110, vjerujem da je nx6125 bolje riješen.. Još nešto što ti mogu reći za nx6125 je da sam u jednom časopisu čitao da ga hvale kao HP-ov best-buy i najbolji omjer cijene i dobivenoga u HP-ovoj ponudi! :thumbup:
Osobno, ipak bih ti preporučio Lenovo, jer mislim da je ipak bolji od HP-a, a također se i ja interesiram za Lenovo... Tako da sam prilično siguran da će moj idući laptop biti Lenovo... HP laptopi su solidni i nećeš platiti samo ime već i kvalitetu, pogotovo u višem cjenovnom rangu. No ipak, moj glas ide za Lenovo. ;)
odličan je ja sam ga imao i prodao sada mi je žao:-/
U svakom slučaju se isplati uzeti navedeni model.
Mislim općenito koji god da uzmeš od HP-a nećeš previše pogriješiti.
Zanimljivi su oni, stalno izbacuju modele koji prate trend napretka tehnologije, ne izbacuju općenito previše nabrijane konfiguracije ali zato one koje izbace na tržište rade savršeno stabilno. Uz IBM ovo mi je najdraži proizvođač.
Navedeni model sam isprobao (ili je bio jako sličan...neznam više)
Bitno je da si odmah digneš RAM na bar 1 GB (model koji sam ja isprobao je imao 512 MB i bilo mu je premalo.
Eh da, i začudio sam se koliko je precizan onaj čitač otiska prsta, nevjerovatno ali svaki put pali.
Ja bih ga uzeo definitivno u uži izbor :thumbup:
Mislim da je ovo dovoljna referenca:
http://h41131.www4.hp.com/awards/hr/hr/int_6109.html
:thumbup:
ja imam nx6110 4 mjeseca i super sam zadovoljan. Mislim da je HP jedan od najboljih izbora (uloženo-dobiveno)
Ok, hvala svima na odgovorima, puno je pomoglo, čini se da je sada ovo postao finalni odabir :-)
Pozdrav,
AuB.
ma HP je super, vele neki da imaju problema s baterijama. moja nakon 2 godine koristenja drzi ko nova.
Imam nx9105 i mogu reći da sam zadovoljan s njim, moram si nadograditi još 512mb rama i pila bude
takodjer imam nx9105 sa 512mb rama , inaće neigram igrice al prije jedno pola godine stavio sam onaj NFS undegraund i digao detalje na max . i rezoluciju na max. što se tiće ekrana . ak je trznuo jedamput . ovaj u servisu dok mi je stavljao još 256mb rama nije vjerovao dok mu nisam pustio igricu.= Citat =:
Izvorno postao error