Gledam ovaj EF81, i divim se kako su napravili zaokret u svim pogledima.Jeli moguce da će posrnuli div Siemens ustati iz groba i vratiti slavu iz prošlosti u vrijeme c35, m35 s35...
Printable View
Gledam ovaj EF81, i divim se kako su napravili zaokret u svim pogledima.Jeli moguce da će posrnuli div Siemens ustati iz groba i vratiti slavu iz prošlosti u vrijeme c35, m35 s35...
Ja sam imala SIEMENS C35i,to mi je bio divan mobitel,bio je jako star pa sam ga morala baciti :-/ Da ga bar vrate u prodaju,ja bih ga isti cas kupila:chatter: :rolleyes:
stvar je u BenQu, ne u Siemensu...= Citat =:
Izvorno postao konan1
Ja sam ga isto imao.Trajao 3 godine.Tada je siemens uz nokiu bio najjaci proizvođac.Sada je negdje na zacelju duge kolone.
U cemu god bila stvar, zamjetan je pomak u svim pogledima(nisam ga koristio pa govorim na osnovu napisa na netu).= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Bit će da je... Jer dok BenQ-a nije bilo Siemens je propao u zemlju... Poslije tih "legendarnih" C/M/S 35 Siemens nije ništa pametno izbacio... Dok ovaj EF81 stvarno nije loš...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Meni je S45i bio legendaran telefon... SL45i i isto...
bilo je još dobrih mobova: SX1, ST55, C55 i t d...................= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
EF81 je predivan na izgled ali SW je UŽAS, toliko bug-ova nemaju ni WinXP & Win2000 zajedno....................
imao sam ga 10-tak dana pa onda (kao i SXG75 prije njega) preprodao..........
E njih sam zaboravio... To su isto bili jako dobri mobovi... No (barem meni) su svi ovi kasniji (kolorci) od Siemensa pali po kvaliteti... Bilo je dobrih, solidnih, ali definitivno Siemens više nije bio na glasu kao nekad... :-/= Citat =:
Izvorno postao gog
@DJ DeVelox
koji je zadnji Siemens kojega si imao?
Zadnjeg sam imao S35... Poslije toga sam ih samo po trgovinama imao prilike viđati... A nekako najgori mi je bio S65. Ne znam zašto ali od te 65 serije sam više i prestao pratiti Siemense... :-/= Citat =:
Izvorno postao drazen
..taj mobitel je napravio sam siemens, sjećam se kad su izišle prve slike na netu i pisalo je na njemu samo siemens= Citat =:
Izvorno postao Inovator
A S25 jedan od prvih mobitela sa ekranom u boji..
ST55 nije pravi Siemens. Kao i C62, CF62, CFX65 i još nekoliko modela.= Citat =:
Izvorno postao drazen
nešto si krivo vidio...= Citat =:
Izvorno postao mulder
http://img.gsmarena.com/i/pics/benqs...ns-ef81-00.jpg
A recimo na AX75 piše na maski Siemens, a cijela matična ploča je BenQ...
no, nećemo u detalje, činjenica jest da je Siemens već godinama zapostavio mobitele, zbog gubitaka i nije nastavio slavan put serije X45, na X55 je puklo. BenQ je vrlo jak, nije ga baš bilo u Europi, no u Aziji je strašan. Tako da je ćemo nesumnjivo biti zadovoljni i kvalitetom i ostalim bitnim segmentima mobitela iz Benq-Siemensa, odnosno kasnije samo BenQa
ja mislim da je cijela S serija moćna
Možeš li reći u čemu se očituje bugovitost?= Citat =:
Izvorno postao drazen
ja imao c35i i mob je stvarno odličan...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
...ali još prije no što je predstavljen, pogledaj njegovu prvu fotku na netu nema nigdje benq(ovaj ljevo)
http://img141.imageshack.us/img141/4...iemens34hu.jpg
mob je napravljen prije nego je Benq preuzeo. Zvao se SLV140. Ugl mislim da je SW baziran na Brew-u ko i SXG75. Več postoje i programi ala "open disc" za njega. Sve u svemu, ok mobač:thumbup:
Telefon ne koristi siemensovu platformu, nego qualcommovu, kao i sxg75 zbog gpsone-a....
Pogledajte kako se siemens sprdao svojim kolegama, ima par takvih slika evo jedne,
http://img109.imageshack.us/img109/5...mage0014eh.jpg
= Citat =:
Izvorno postao drazen
Mozes li bit malo konkretniji o tome. Koje bugove ima?
evo par BUGova koji je imao "moj" EF81 (zbog njih sam ga i nosao sam 10-tak dana):
- ponekad je preview slike pokazivao sliku pod pogrešnim imenom
- znalo se desiti da kad primiš poruku i pročitaš ju kovertica na ekranu i dalje ostaje
- mrzo se ako ga sklopim prije no što prekinem poziv (crvena tipka)
bilo je još par ako ih se sjetim dopisaću.
napominjem da nije bio otključavan niti je imao na sebi oznake nekih mreža (O2, Telecom i sl.) a došao je crnim putem iz prodavnice iz Essena............
ja misšljem pošto je nov da ima puno bugova
po mom mišljenju je to sve otišlo u p.m. jer se svi natječu tko će prvi izbacit mob, a soft mu bude hamalski. Primjer je meni se čini ona N80 il tako nešto.
Ja bih više volio čekati na mob pola godine više pa nek dođe s finim softom nego ga dobit odmah (vraga odmah, odgađaju po 300 puta) i popušit ovakve bugove
(p.m. nije private message nego nešto drugo :p)
Ljudi sta kazete na EL71. Danas sam ga nekih desetak minuta pregledao u HT-u i mogu vam reci da su prvi dojmovi ok. Procitao sam test o njemu u Mobilu i Moby i solidno su opisani. Kao sto sam procitao u jednom, vizualno sto me smeta je klimavi poklopac kao kod CX65. Mislim da cu zazmiriti na jedno oko i da cu ga ubosti jer mu je cijena u HT-u za zamjenu +club bodva i produzetak ugovora na 12mj. 898,00, a na 24mj. 498,00. Mislim da vrijedi te novce. Kazem samo mi je zao radi tog klimavog poklopca. :thumbup: