Imam jednu simpa karticu na kojoj je istekao bon i nisam nadoplacivao nego je stajala jedno 6 mj i sada je iskljucena dali ima jos neke nade ? :)) Pozdrav
Printable View
Imam jednu simpa karticu na kojoj je istekao bon i nisam nadoplacivao nego je stajala jedno 6 mj i sada je iskljucena dali ima jos neke nade ? :)) Pozdrav
kolko je proslo tocno od zadnje nadoplate?
ak je manje od 180 dana , onda ju mozes povratit.
inace , mislim da ne.
:smurf:
nazovi SZK i izdiktiraj im bon i kartica če radit...:thumbup: :thumbup: :thumbup:
i nema veze kolko je vremena prošlo...
si siguran?= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
na vipu sam ja obnovio karticu staru prek godinu dana tak da bi to trebalo bit i na simpi
na simpi ti je životni vijek kartice ovakav:
bon 50 kn 360 dana si siguran, od toga 90 dana je aktivna a 270 je in aktivna (primaš pozive i sms, ali ne možeš zvati)
bon 100 ili 200kn 450 dana, od toga 180 aktivna i 270 inaktivna.
@Igor_zgb
nazovi izbornik 0981523 pa tipka 1 pa će ti reći kad ti je istekla valjanost, a onda provjeri jel prošao period od 270 dana inaktivnog perioda do danas i to je to
pa racunaj si.. od dana kad ti je istekao racun,da ti vise nisi mogao zvati nikoga teku dani..
3 mj gdje mozes primati pozive i jos 6 mj gdje moze primati poruke samo..
znaci ako ti je isteklo 9 mj od osteka kartice..gotovo je ako nije.. nadoplati i ok.
pa di si mi ti prijatelju?= Citat =:
Izvorno postao khideg
moram te malo ispravit
od 22.12.2005. kad si u inaktivnom periodu daklem svih 270 dana možeš primati i pozive i sms :thumbup:
Evo zvao sam i kaze da je kartica istekla 19.ozujka. 2006 i imam 9 kn na racunu, znaci samo kupim bon i to je to ?
tako je samo kupi aktiviraj i rijesena stvar..= Citat =:
Izvorno postao Igor_zgb
mozda za simpu i mozes praimati ali vip ne..= Citat =:
Izvorno postao milo dete
PS.. jesi rjesio onak k608?
PSS.. da samo kupiis bon i to je to.
kod Inovatora je pa ćemo vidjeti
ok, fala ekipo :thumbup:
Poz. Imam problem i ne znam di da ga riješim i kako..
Starome sam smrdao mob tako da sam krivi pin ukucao 3 puta i on mi je zblokirao karticu. (nešto mob zeza jer ZNAM da sam zadnji put ukucao dobar pin,ali nema veze). E sad,zvat službu za korisnike ne mogu jer mob nije registriran pa bi me otkantali u roku sekunde. I sad me zanima dal postoji nekakav način na koji ja to mogu riješit a da to ne zahtijeva ovaj puk koji imam?
P:S.: Molio bih ako se to more brzo riješit jer mi stari ima 130 kila... :)
E da,i nisam znao kamo metnut ovaj post pa sam metnuo tu s obzirom na naslov...
stavi karticu u drugi mob i otkljucaj ako ovaj ne radi
A kaj neće bit ista stvar i na drugom mobu? Mislim,opet će me tražit puk...
Lijepo ti nazovi SZk, objasni im problem, oni ce te pitati koje zadnje brojeve si zvao i ako njih znas, dati ce ti PUk sa kojim ces moci otkljucati karticu.Pitati ce te mozda jos ime i prezime i JMBG
= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Zahvaljujem na pomoći... Makar nemam poooojma koje brojeve su zvali s tog moba moji starci. Ali vidili bumo... Hvala opet. :)
Update: Sređeno. Zahvaljujem opte na pomoći. :)