Ovako,treba mi konfa do 9.000 kn bez monitora,nabacite nesto dobro,ja sam isto gledao ali posto nisam ekspert nemogu iz tih 9000 izvuc najbolje :),treba mi tipkovnica i mis ^^,koristim pc za igranje :)
Printable View
Ovako,treba mi konfa do 9.000 kn bez monitora,nabacite nesto dobro,ja sam isto gledao ali posto nisam ekspert nemogu iz tih 9000 izvuc najbolje :),treba mi tipkovnica i mis ^^,koristim pc za igranje :)
Konfa Links:
Memorija: 2x DDR2 1GB PC5300 (667MHz) Kingmax Mars - 1340 kn
Hard disk: Seagate 7200.10, 320 GB 16 MB, SATA 300 - 789 kn
Graficka: Gainward Bliss 7900GT, 512 MB - 2796 kn
DVD/RW: BenQ DL DW1650 - 338 kn
Kuciste: CoolerMaster Centurion 534 - 486 kn
Napajanje: Chieftec 410W - 353 kn
Mis: Logitech MX 518 - 360 kn
Tipkovnica: Logitech Internet Pro - 82 kn
ej hvala obojci,bio sam si ja slozio nekoliko konfi a sve su izasle preko 10000 jer sam ubacivo takorec gluposti,hvala! :D,da i otkud ti izvuko tu konfu da znam kupit ili si po djelovima iz rezlicitih trgovina?
nvm nasao sam links.hr :)
ovako, evo sad sam gledao, pa nema se tu šta dodat, ovo je super kombinacija, jedino što bi ja mijenjao je da bi stavio 2-jezgreni Athlon i odgovarajuču matičnu.= Citat =:
Izvorno postao .:AM:.
-Ja isto posto je Athlon vise za igranje!!!!:comp: :comp: :comp: :comp:
istina,vise bih bio zadovoljan athlonom,koju bis maticnu nabacio i koji proc a da dodje isto para ko i ovaj gore :)= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
thx:kiss:
bilo bi super da mi slozite neku konfu koja ukljucuje athlon posto sam vise privezen igranju,pomogucnosti dual core,ako predje 9,000 probajte neka bude do 10,000 :(
Bolje ces se igrati na ovom intelu za te novce nego na ijednom athlonu x2...
ne mjenjaj, samo ces platiti više za istu stvar