Kupio sam danas D820 u Bossiz-u u King Crossu i nisam s mobom dobio mem. karticu. Da li sam ju trebao dobiti, tj. da li je ona standardni dio paketa ili ju moram kupiti posebno (di i koliko dodje?).
Thanx
Printable View
Kupio sam danas D820 u Bossiz-u u King Crossu i nisam s mobom dobio mem. karticu. Da li sam ju trebao dobiti, tj. da li je ona standardni dio paketa ili ju moram kupiti posebno (di i koliko dodje?).
Thanx
Koliko mi se čini, niti sa jednim Samsungovim mobitelom ne dobiješ karticu nego je moraš posebno kupiti...koliko si ga platio?= Citat =:
Izvorno postao zzzzz
platio sam 2640kn
imas ih 512mb po 250kn.
Zakon! A gdje to?= Citat =:
Izvorno postao zmija
Imas u Feniks kompjuterima za 205 kn 512 Mb. Odi na www.nabava.net i utipkaj transflash u trzilicu.
ovo je jos bolje od ovog sto sam ja nasao.jel ima i od 1gb?
Pa pogledaj na nabava.net. ali ima i od 1Gb, ali je 500 kn, i za sada je neisplativo. Nadam se da ce doci skoro i u Feniksa, te da ce biti bolja cijena.
A vidi ovo http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902105= Citat =:
Izvorno postao xianfu
btw jel radi samsung D600 sa 1GB memorije?
Radi. Bilo je govora o tome ovdje na forumu, jedan clan je to provjerio i tvrdi da radi. Inace cijena je odlicna, a bilo je i vrijeme da kartica postane dostupna u RH.
u evropi ce uskoro u prodaju od 2gb,a mi jos ni od 1gb nemamo.sramota.bas smo zaostali i primitivni.:king:
jedno pitanje, kolko se moze prckat po d820? znaci teme, ikone i te brije...
Teme su 2 (plava i crvena)= Citat =:
Izvorno postao G@rfield
Ikone (mislis na meniju) imas dva tipa, obicni i flash (ikona na koju selektiras se poveca)
Generalno, ne mozes bas jako puno "prckat" po mobu
Isto kao i na D600 :)= Citat =:
Izvorno postao zzzzz
Malo sam gledao po netu te mem. kartice i imam pitanje:
da li je mini SD isto sto i micro SD?
Ne, miniSD nije isto sto i microSD. MicroSD je manja kartica i velicinom nisu kompatibilne.
koliko dodju mini sd kartice od 512mb i 1gb?
Kako i gore pise za microSD, vrijedi i za miniSD. Odi na www.nabava.net i upisi miniSD u trazilicu. Inace 512mb je negdje oko 180kn.
= Citat =:
Izvorno postao zmija
Btw. u veleprodaji i distribucijama se da nabavit 2gb ali stvar je u tome sta nema jos velike potraznje za ime a cijena bi bila oko cca. 800kn
Gdje dolazimo do jednostavnog zaključka.= Citat =:
Izvorno postao exotica
1. Tko će davati npr. 800kn za memoriju na mobitelu?
2. Kome stvarno treba 2gb memorije na mobitelu?
Da li je normalno da mi baterija traje (samo) 2 dana na D820 uz normalno koristenje (nekoliko poruka i 5-10min razgovora dnevno)?!!
normalno je.poznato je da samsungova baterija ne traje dugo,odnosno veliki je potrosac.
Super mi je telefon, ali me uzasno nervira ta baterija.= Citat =:
Izvorno postao zmija
Ima mozda za kupiti kakva jaca baterija koja bi mogla malo duze trajati?
Da li se moze namjestiti u telefonu da se u imeniku prikazuju samo tel. brojevi sa SIM kartice, odnosno samo iz memeorije telefona? Pokusavam to vec par dana pa nikako...
= Citat =:
Izvorno postao Knight
DA, RADI, sigurno
mislim da ne moze,ali zasto ti je to vazno?ako su ti svi brojevi na SIM-u,prikazivat ce ti samo te brojeve.