na ovu igru sam duuuugo čekao da izađe.
Bit igre je pucati na gol, ali ne sa gumbima več sa vlastitom nogom:)
upalite igru i uperite kameru u nogu :thumbup:
http://i82.photobucket.com/albums/j2...enshot0030.jpg
Download
Printable View
na ovu igru sam duuuugo čekao da izađe.
Bit igre je pucati na gol, ali ne sa gumbima več sa vlastitom nogom:)
upalite igru i uperite kameru u nogu :thumbup:
http://i82.photobucket.com/albums/j2...enshot0030.jpg
Download
Hvala na ovome.
btw. nije se to prije zvalo Kick real?
ima li jos ovakvih igara????:thumbup:
Evo jedna slična
http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=308= Citat =:
Play "Moorhen Camera X", the sequel to the mobile game blockbuster "Moorhen Classic". Ground breaking technology allows players to use their phone?s camera to move the targeting cursor and scroll across the landscape! This mobile hunting expedition features the famous, orange-beaked, large-eyed "Moorhen". Shoot as many Moorhens as possible before time runs out, but never underestimate them! The Moorhens hide behind objects such as old frying pans, take shelter in the outhouse, and even camouflage themselves in the sunflowers...you''ll never know what to expect next! In the rich and colorful environments, anything goes?
Evo i verzija za starije OS6 mobove:
7650, 3650 i SX1
Download
jel ovo moze na 6630 ???
fenomenalno,jel to radi i na n70?
neznam, probaj, jel teško? ;)
skini ovaj prvi link
DA, radi i na n70....iako je vrlo nezgodno sutnut tu loptu...ali je barem smjesno svima ostalima koji te gledaju kako mahnito mases nogom dok buljis u mobitel ;D :spin:= Citat =:
Izvorno postao zweitakt
Dobra igra, ali sa nogom se ne moze igrat vec se mora sa prstom.
a jbg, potrudi se...kaj ti i nogomet igraš s prstima? :p:D= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Trudim se :notooth:= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Igra je fenomenalna, ima li i u jar verziji, ako ima posaljite link,:thumbup: ubi se trazeci
Ne moraš se truditi, nema.
Meni zbog te igre u zadnje vrijeme baterija traje max 2 dana ;D
Meni na N70 ne šljaka!
Otvori se igra i dođem do toga da treba pucati, ali mi to ne uspijeva :evil:
Probao sam promijeniti podlogu, ali nema pomoći...
...krgh...help..............................
jesi probo obje verzije?
Ne, samo ovu iz prvog posta.
bil to radilo na 7610
Trebalo bi= Citat =:
Izvorno postao X-FusIOn
vert je to tvoja foot???;D ;D ;D
ne, ne nosim cipele
x-fusion, umjesto da čekaš odgovor sat vremena, prebacivanje igre na mob traje okoooo 20 sekundi.....probaj pa vidi:)
u pravu si... prebacio sam je i radi... samo je zeeeznuta ne mogu da pokrenem loptu kak treba, mozda nisam za nogomet... ipak hvala na linku fina app.
da...treba vanjskim felšom..golmanu kroz noge..
ili mozda efe pa pod gredu:)
nesto mi samo sporo lopta leti kad je uspijem poslati ka golu... ali su frendovi u skoli posizili, svidja im se ko ludjaci masu nogama, a samo jedan frend zna sta je symbian svi ostali traze da im posaljem na kojekakve java telefone:-/
mah..meni je igra katastrofa.....pa fuckin čak sam otišao na fino pokošenu travu..i puknem ju jedva..bzvz..možda da imam bolju kameru..ali opet..one kokoši gačam ko lud..ali ovdje natjerat loptu u gol.....