-
C64 Emulator na 3650!
Ono šta me je definitivno privuklo 3650 je mogućnost emuliranja moje prve ljubavi C64! Nisam mogao doći k sebi kad sam vidio poznati plavi ekran na mojem 3650 :D jeli netko probao pokrenuti koju igru? Ja sam uspio otvoriti emulator ali igru (commando) ne. Danas ću probati staviti još koji rom unutra pa da vidimo. Možda ima veze što sam emulator instalirao na MMC a ne u memoriju fona?
Evo i linka http://www.c64.com/ :)
-
pa ti nisi normalan ;D
commando je zaaakon, šteta kaj ti ne radi :( to sam ja do besvijesti igrao ko klinac i nikak jedan dio nisam uspijevao proći (ne sjećam se više koji, davno je to bilo)
-
Možd' onaj s 4 robota??? ;)
-
Ja sam je pokrenuo na 7650,naravno iz glavne memorije.
-
Ma c64 je legenda! Kad se samo sjetim kazeta naručenih s one strane. Svet igara i moj mikro....
Noname a gdje si strpao rom? Moj emulator nikako da pokrene. Kaže mi "nema podataka" Rješenje??
-
Usput našao sam jedan ftp sa hrpom igara :) ftp://arnold.c64.org/pub/games/
-
Uspio! Treba kreirati "/documents/E32Frodo/" i u nju smjestiti igru :D Full sam happy!! Commando here i come!!
-
c-64
imam nokiu n-gage i c-64 emulator ali mi vecina igara ne radi ,a i koje rade blokiraju nakon nekoliko min.
-
Pojma nemam u cemu je stvar? Meni na 3650 dosta njih ne radi. Ove koje rade mi ne blokiraju.
-
Skinuo sam C64 emulator i sad rasturam po Commmand-u:thumbup: