Potrebna mi je pod hitno sema za siemens c60 za data kabli, sto znaci veza telefon (1..12) i rs232 (1...9). Svakom sam zahvalan za bilo kakvu pomoc, pa cak i link.
Printable View
Potrebna mi je pod hitno sema za siemens c60 za data kabli, sto znaci veza telefon (1..12) i rs232 (1...9). Svakom sam zahvalan za bilo kakvu pomoc, pa cak i link.
Imaš shemu na www.sljaka.tk pod Trikovi i savjeti...
Pogledao sam sajt, i hvala, ali opet da napomenem ja intefrejs imam, medjutim od interfrejsa rs 232 ka mobu kako je taj kabli povezan, da li 2 ide na mobov 2. pipak i 3 ide na 3. pipak C60 kabli?
Ne znam da li se razumemo.
Tnx
Pogledaj na www.gsm-free.org tamo ćeš naći raspored pinova. Ne mogu naći na hardu tu shemu ;D
pošto znam što ti koristiš kao 232 interface, napominjem ti da zanemariš sve pinove osim pinova od 1-4.= Citat =:
Izvorno postao tomican
pa ti je 1 Vcc, 2 zemlja, 3 Tx, 4 Rx. to ti je za unlock/flash, ako ćeš si radit data kabel, onda trebaš još neke modifikacije
Ma za data kabli imam semu, ali sad ne mogu ga praviti vec preko intefrejsa idem.
Tnx
Kabli napravljen, zahvaljujem na saradnji, medjutim "pacijent" ni posle novog kabla nije oziveo, idemo dalje