Evo ga došao u pakete u vip.
Printable View
Evo ga došao u pakete u vip.
ostaju na svom pozntom tragu o povoljnoj kupovini:confused:
Pa jeftinije je od 2500.Još 100kn za debrandiranje i otkljucavanje i vozi.Možda je cak povoljnije ovo što sam ja napravio.kupio u oglasniku nebrandiran telefon koji radi na sve mreže za 11kn jeftinije nego u vipu, 1680kn=230eura.
a za 1999kn imas ganc novi bez branda u elekromagicu
Ne mogu naći na stranicama, može link ??= Citat =:
Izvorno postao konan1
I ako je istina dobiješ zvučnike(tak reklamiraju)
sta znaci u vip paketu? vipme ili postpaid?
valjda vipme, jer na pretpaltu je vec od 991 kn
Nemrem naći, pa gdje jeeeeeeee= Citat =:
Izvorno postao Router
ni ja , ali ak covjek kaze da je stigao , onda ne vidi mrazlog zasto mu ne vjerovati na rijec .
Sve 5, upravo zvao službu za korisnike, 1691 kunica VIPme komplet :closed:= Citat =:
Izvorno postao Router
Pa i u oglasniku su ganc novi.= Citat =:
Izvorno postao Router
jep, u izlogu u vip centru bj. ga ima...
jako dobra i povoljna ponuda
isto tako i samsung e730 po istoj cijeni
jesu ,ali sa kakvom garancijom ? . zvao sam jucer po oglasniku i 1700kn za garanciju od 6 mjeseci iz servisa koji na planu zagreba ne mogu naci - bas mi se i ne svidja :)= Citat =:
Izvorno postao konan1
ovo bi cak i dao - jedino moram provjeriti kod frenda koji ga ima sa vodafone softverom da li se mp3 moze staviti kao zvono .
Upravo razgovarah s jednim unlockerom u ZG-u i kaže mi da se svi k750 kupljeni unazad mjesec dana (valjda je riječ o nekim novim pošiljkama, s onim starijima stvar i dalje šljaka) ne mogu pretvorit u w800, zna li netko nešto više o tome. Inače mob se može otključati i flashnuti kako bi se maknuo vodafone shit.
može se prebaciti, vjeruj mi.= Citat =:
Izvorno postao krokan
dotični unlocker nema alat koji mu za to treba, spomeni mu MT
Dam ti ja broj od servisa koji prodaje k750 sa njihovom garancijom 1god za 230eura.Servis je kod stadiona(Hondlova).= Citat =:
Izvorno postao Router
na hondlovoj ? sad bas idem u tome pravcu pa cu pogledati . 230eura je 1650kn .
To ti je 1679kn.Možeš uzeti od njih i bez garancija, onda ti je jeftiniji 10 eura.