Posto bi preksutra trebao ic na natjecanje u Portoroz da li neko zna jel se jos uvijek moze u Sloveniju sa osobnom?Nisam dugo isao a od mojih nitko nezna.
Printable View
Posto bi preksutra trebao ic na natjecanje u Portoroz da li neko zna jel se jos uvijek moze u Sloveniju sa osobnom?Nisam dugo isao a od mojih nitko nezna.
Moze se. ja sam isao pred mjesec dana...
znam da se moglo prije al neki mi vele da se od 01.07. opet sam sa putovnicom moze.
Mozes i u Sloveniju i u Italiju
e puno hvala,vec sam mislio da je planiranje od 4mj palo u vodu.:beer: :beer: :beer:
Samo nemoj ici subotom jer je tada smjena gostiju i zna biti velika guzva na granici.Ako moras subotom, naoruzaj se dodatim strpljenjem jer ces se nacekati na granici ( odnosi se na GP u Istarskoj i Primorsko Goranskoj zupaniji )
Znam za Slovniju i Italiju, a može li se i u Mađarsku?
Koliko ja znam, može se u sve susjedne zemlje, pa tako i u Mađarsku
U Srbiju i Crnu Goru ne moze:nono:
Da, tamo ne može, a oni nemogu nigdi bez viza, osim kod nas i u BIH.
Mislim da je njima trebala viza da dodju kod nas, ali nisam siguran dali su to ukunuli za stalno ili samo preko turisticke sezone.
ma joj u sloveniju se moze i sa iskaznicom od videoteke
jeste gledali "mrtav - ladan" ?
tja
To je "privremeni" bezvizni režim koji Salamander non-stom produžuje. Kako naš pristup EU bude odmicao tako će se postrožavati granični režim da bi na kraju balade kad uđemo, uvele vize i za Srbiju i za BiH.= Citat =:
Izvorno postao RAUL
ja s osobnom u BiH otišo bez problema