mislim preciznije
http://img449.imageshack.us/img449/6...rd010gg.th.jpg
ja mislim da bi koristilo
Printable View
mislim preciznije
http://img449.imageshack.us/img449/6...rd010gg.th.jpg
ja mislim da bi koristilo
A, da, da!
I agree!:thumbup:
Da, da, da! :thumbup:
Odlična ideja... Ili tamo ili recimo da bude negdje pored ove glavne slike sa mobil logom još jedna tipa cafe.mobil - gabbly. A može i u meni ovaj jer mjesta još ima, a onda je stvarno uvijek pri ruci svim korisnicima. :thumbup:
Ako ne tako može se staviti jedan podforum kao npr. ovaj "Mobil Internet c@fé" i da se zove "Cafe Mobil Gabbly" pa linka na onaj link za gabbly. Koliko znam u vBulletinu se to isto može. :thumbup:
slažem se,ideja je dobra da se doda link na plavu traku.:thumbup:
kao i klasični shutbox na vbulletin forumima.... :beer:= Citat =:
Izvorno postao sodom
Također sam ovu ideju... :beer: :thumbup:
i ja se slažem... samo bi bilo dobro da se otvara u novom prozoru... target="_blank" :)
Da, vidiš to je dobra ideja... Jer ovaj gabbly otvara index u svom prozoru pa nije baš praktično u svakoj prilici. A i u novom prozoru/tabu možemo koristiti samo gabbly chat, a na forum odvojeno...:thumbup: Ja ionako tako i radim. :p= Citat =:
Izvorno postao Compov
e, aj samo nek netko objasni što je gably, kad ga već tražite.
ne sviđa mi se to što nema integraciju s forumom, odnosno da ti unaprijed da tvoje korisničko ime s foruma i da ga ne možeš promijeniti. ovako se možeš lažno predstavljat na chatu. ja bih možda potražio takvo jedno rješenje, bio to shoutbox izravno na forumu, ili tako neki ko gabbly, ali da je integriran.
vidio sam u ovoj temi di se pričalo o gabblyju da ispada okej i da gog spominje shoutbox izravno na forumu, mislim da ćemo se u tom pravcu usmjerit kad bude prilike (ja diplomiram i stabiliziram se na nekom ok poslu di ću moć čačkat po forumu ;) ili gog ulovi vremena slagat tak nekaj, ne znam kak on s ispitima stoji). do tada je ok ovaj gably, ali nisam siguran jel bih ga formalizirao kao službeni chat foruma iz gore navedenih razloga. razmislit ću...
Postoji shoutbox za vBulletin pa možeš to stavit= Citat =:
Izvorno postao zappan
Pa dok ne stavis offical shoutbox možeš tu goren stavit
Un offical Chat
malo sam gledao po vBforumu ali neznam jeli to to
http://www.vbulletin.org/forum/showt...hlight=vBshout
Mislim da je to to. vB Shout u AJAX-u, mislim da je u biti vrlo sličan ovom gabblyu tj. da je live chat. Mislim da je to zapravo bolja ideja nego ovaj gabbly jer gabbly nije integriran pa svi moramo mijenjati nickove tamo, a i dosta bugova ima tako da se često ne vidi tko je on, tko off i nije integriran u sam forum tako da "lebdi" iznad foruma ili je kao dock i suzi forum... :-/= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Mislim da bi admini ipak trebali probati ovaj vBShout, to je nekako ozbiljnije i kvalitetnije riješenje za ovaj naš forum... :thumbup:
oće li se rodit išta od ovoga - bila bi velka pomoć malo nas je tamo
ne, neće biti ništa od toga. već je raspravljeno, zappan je dao konačnu odluku što se toga tiče. sa razlozima zašto ne može ;)= Citat =:
Izvorno postao Hacker
od ovakve verzije gdje se može lažno predstavljat neće biti ništa, a dok ne diplomiram tam u rujnu neću tražit niti isprobavat neko s forumom integrirano rješenje...= Citat =:
Izvorno postao Hacker