frend mi je posudio šifru carneta. zanima me dal se racun skida s mojeg racuna il s njegovog racuna???:rolleyes:
Printable View
frend mi je posudio šifru carneta. zanima me dal se racun skida s mojeg racuna il s njegovog racuna???:rolleyes:
Skida se tebi... Tvoja tel. linija je nazvala broj..
...ali jeftinije...
Pa to dobro iskoristi... ;)
To je istina. Oni su najpovoljniji!
povoljniji??? ej pa to je luzerska firma. da imam para imao bih iskon preplatu
Daj razmisli pa jos jednom odgovori
Alo Sezame, Vjeko ti je to.
:)
luzerska firma? vjeko, ajd se malo informiraj što ima u hrvatskoj... CARNet nije 'firma' u kapitalističkom smislu riječi, to je od države podržana institucija koja je zadužena za razvoj interneta u hrvatskoj zbog čega nude usluge po cijenama koje nude školarcima i studentima. a, tek za tvoju informaciju, usluge su im vrlo visoke kvalitete
mislim usluge su im svedene na minium. tu i tamo se suska da ce uvest 120k vezu. p.s. kad vec daju neka dadnu posteno.-bez komentara!!!
Pa mogu ti oni dati da ti ides na 2 kanala ali onda drugi nece moci na net jer je premalo modemskih ulaza da bi se islo na 2 kanala!
oni se trude omogućiti što većem broju ljudi pristup na net po najjeftinijoj tarifi, u redu je što ne daju jednom čovjeku da zauzme dva ulaza. bit je u tome da što više ljudi ima pristup
Ma i da daju 2 kanala ja ne bi isao... Preskupo je!
Imam Carnet i zadovoljan sam njime(ponekad koristim VIPonline).
Najpovoljniji je,najbolji je,CARNET!:cool:
e da kako se prijaviti u vip online??-pise tako jednostavno a toliko se toga mora ispunjavati pa..
iskon je najbolji!
Ako čemo iskreno od svih internet providera najlakša registracija je za Globalnet jer ide sve k'o po "štriku" i nemaš peripetija s pozivima i pismima te mail-ovima...
Ne volim favoriziranje ali Carnetu skidam kapu jer više su napravili za učenike i ine od bilo koje reforme u školstvu...
zelim imati samo vip sifru tako da mogu slati poruke
Mislim da je Carnet stvarno napravio pravu stvar što je omogučio studentima i učenicima pristup internetu po toj cijeni koja je...
A oni kojima nije dobar, danas, havala Bogu ima izbora i u Hrvatskoj, pa neka bira...