Zvao sam par unlockera u ZG-u i svi su mi rekli da otključavanje dotičnog uređaja ide samo preko testpointa, ali da postoji neki tip u samoboru koji fura mobove u sloveniju i tamo ih unlocka softverski. Zna li netko nešto više o tome ??
Printable View
Zvao sam par unlockera u ZG-u i svi su mi rekli da otključavanje dotičnog uređaja ide samo preko testpointa, ali da postoji neki tip u samoboru koji fura mobove u sloveniju i tamo ih unlocka softverski. Zna li netko nešto više o tome ??
= Citat =:
Izvorno postao krokan
ja kolko znam preko boxa i TP-a se moze odkljucat
Ma znam za foru preko TP-a, ali kaj ćeš ako ti rikne recimo nešto na mobu, u servisu otvore i imaju što za vidjet. Samo ti ga lagano vrnu i kažu sorry !!= Citat =:
Izvorno postao prpic
= Citat =:
Izvorno postao krokan
pa onda odes u VIP ili gdje si vec kupio mob, i platis da ti ga oni odkljucaju, i imas jos uvjek garanciju ;)
Jel ovi u službi za korisnike znaju što o tome ili se to radi na crnjaka ??= Citat =:
Izvorno postao prpic
= Citat =:
Izvorno postao krokan
ma kakvi na crno.. odes tamo i platis im, i oni ti odkljucaju i gotovo
i jos uvjek imas garanciju :)
TNX. Mislim da je oko 500 kunica, ak se ne varam ??= Citat =:
Izvorno postao prpic
= Citat =:
Izvorno postao krokan
500??? A meni frend tu u zadru platio 50kn.
= Citat =:
Izvorno postao krokan
50 kn??
Kako je onda odkljucavao?
I dal je garancija jos uvjek vrijedila?? :)
@krokan: koristi EDIT
Čisto sumnjam da mu je ostala garancija= Citat =:
Izvorno postao prpic
Je, garancija još valja. Znam jer je odnio na servis jednom.
= Citat =:
Izvorno postao a.k.
a zavisi gdje je kupio, i gdje nosio na odkljucavanje
U VIP-u je najvjerovatnije skuplje ako oni odključavaju ali ja mislim da te i oni šalju u ovlašteni servis i da odključavanjem gubiš garanciju jer im se ne isplati tebi odključavati i pustiti te da koristiš drugog providera što su i htjeli napraviti zaključavanjem svog telefona. Bar mislim da je tako! :evil:= Citat =:
Izvorno postao prpic
Uh jesam ga zakomplicirao ;D
Baš jesi :klap:= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Mislim da te baš zato i oderu za 500 kn, pa ti onda koristi providera kojeg hoćeš= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Svi oni imaju svoju računicu i sigurno neće biti na gubitku !
A moš još koji post za redom... Uglavom znam da je platio 50kn, ali nije kupio u vipa nego wonder trade.
Krokan javi se Inovatoru na PM on bu te uputio u sve za odključavanje! :closed:
u VIPu cepaju 420KN.= Citat =:
Izvorno postao krokan
Otključavaju peko običnog koda, jer uz svaki mobitel koji se zaključava VIP ima i kod otključavanja. Tako imaju svi operateri.
Oni stave lokot, ali imaju i ključ, jasno;D.
Svi mi ostali koji radimo preko servisnog uređaja zvanog box, moramo otvarat mobitel i spajat TP i onda otključavat. Garancija, jasno ne vrijedi, kao ni prilikom bilo kakvog drugog otključavanja. Ako otključaš kod providera, garancija ostaje.