http://www.tele2.hr/business/rates/
mislim da je link DOVOLJAN!!!
tele2 rula!!!
Printable View
http://www.tele2.hr/business/rates/
mislim da je link DOVOLJAN!!!
tele2 rula!!!
Pa ne znam.. malo me to zbunjuje.
Imamo u firmi 5 mobitela u Tarifi 1000 opcija Team (T-Mobile). Pozivi prema t-mobile su 0,80 kn/min, a prema ostalim mrežama 1,20 kn/min, što je u prosjeku 1 kn/min. Prednost je što imamo besplatna razgovore unutar mreže (uz naknadu za uspostavu poziva), dok Tele2 naplaćuje 55 kn/mjesećno po broju za besplatne razgovore unutar tvrtke.
U mom slućaju mi baš to ne djeluje povoljnije...
mozda da procitas sve sto pise...
ako do 10. mj. potpises ugovor, oslobodjen si tih 55 kn
Da, ali što ako u firmi ugovor s t-mobilom istječe tek u siječnju 2007., pa se tek onda možemo prebaciti na Tele2. Onda nas ta ponuda ne obuhvaća...
Meni su na vipu svi pozivi 1 kn/min znači vip, ostale mreže, fiksna s tim da imam 200 min bezplatno mjesečno koji se odnosi na pozive u vip mrežu i na fiksnu mrežu, pozivi između mobitela u firmi 0 kn i vip.friends 0 kn. Poruke 40 lipa ali njih ionako ne šaljem puno
= Citat =:
Izvorno postao hrc777
a cuj ko ti je kriv kaj si potpisival ugovor na tak dugo. zapravo i nije tak dugo, ali ipak je prekasno posto je tele2 stavil granicu do 10 mj
Nije nitko kriv, potpisali ugovor na 12 mjeseci i dobili 5 mobitela za 5 kn.
Samo sam htio ukazati da iz raznih razloga to mnogi neće moći iskoristiti do 1.10.
A i teško da će firme prelaziti sa VIP-a ili t-mobile-a na tele2 jel već imaju svoje brojeve, a promjena broja baš i nije tako jednostavna kao kod privatnih korisnika, pogotovo malo većim firmama
BTW ja/mi kod vipa imamo potpisane ugovore na bog te pitaj kolko godina jel ne mislim mjenjati, niti mi se isplati mjenjati mrežu odnosno broj
da, sve je to uredu ali za nove korisnike je povoljnije!!!
Ne razmisljas da bi od jeseni trebalo biti moguce promjeniti operatera uz zadrzavanje broja?= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
to sa zadrzavanjem broja nece proraditi jos godinu dana.:cry:
1. Kako mogu postati korisnik Tele2 poslovne tarife?
Dovoljno je da nazovete broj Službe za podršku poslovnim korisnicima 095 1000 500 i agentu ostavite podatke o poduzeću i kontakt osobi kako bi je mogao kontaktirati Tele2 predstavnik prodaje.
Je li tko uopće postao korisnik te tarife? Kako to ide, nazoveš ih i što onda?
Dođu li onda kod tebe u firmu da potpišeš ugovore ili...?
Čini mi se da to i nije baš zaživilo pošto to uopće ne reklamiraju. Ne vjerujem da imaju više od 20 korisnika.
Veli mi tip u trgovini koja je Tele2 partner, da će poslovne korisnike početi raditi tek za mjesec-dva, tako da će tek onda to jače zaživiti.
A do tada izgleda preostaje jedino zvati onaj broj...
Mozda cekaju 1.10. i prenosivost broja?= Citat =:
Izvorno postao hrc777
Evo zvao sam gore navedeni broj, ostavio podatke i za nekoliko sati su me nazvali.
Njihov predstavnik će doći u moju firmu sa ugovorima, mobitelima i brojevima, a firma treba pripremiti neke dokumente. Potpišu se ugovori i to je to!
Ovo je pravi preporod za razliku od T-Mobila gdje uvijek čekam u redu i gdje me tretiraju kao stoku.
Samo bih htio pohvaliti Tele2 poslovnu ponudu.
Došao čovjek kod nas u firmu, sve papire pripremio, mi ih potpisali i za 15 minuta uz ugodan razgovor sve gotovo!
Drugi dan su nam stigli mobiteli poštom o njihov trošak.
I tako su nam lijepe brojeve odabrali da idu po redu.
Ma čista petica!
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
Produženo je promotivno razdoblje do 31.12.2006. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao symibman