kako se pise ?? kodeki ili kodeci????
sve sam obriso plejere i kodeke (hm...) ali hebi ga zaboravio sam koje sam zbriso
sad koji mi trebaju kodeci i koji bolji player da nemoram svaki put neki novi codec instalirat...
Printable View
kako se pise ?? kodeki ili kodeci????
sve sam obriso plejere i kodeke (hm...) ali hebi ga zaboravio sam koje sam zbriso
sad koji mi trebaju kodeci i koji bolji player da nemoram svaki put neki novi codec instalirat...
Instaliraj NIMO CODEC PACK i BSPlayer!
eto radi ali problem je sto sam ja spojio tv sa kompom
i na monitoru ide slika ali na tvu neide.... zasto? i to samo kod nekih filmova
Nimo Codec Pack i to: verzija 5.0 build 7, a ne build 8 jer ne radi sa wmp ver 9. (OVDJE SE NALAZE SVI CODECI, ENCODERI I DECODERI KOJE ČETE IKADA TREBAT)
Bs player, preporučam novu verziju 0.8.6 ima zgodnih sitnica poput automatskog gašenja kompa po svršetku filma itd.
problem sa slikom je vjerojatno u tome što sliku prvo moraš prebacit sa monitora na tv, a tek onda pokrenuti FiLm!!!
ček, ček... pa ako želiš gledati film na tv ekranu, nisi uopče prebacio sliku...
kad gledas film na telki i postavis u driverima recimo clone nacin rada, pozeljno je ukljuciti da ti secondary display (telka) bude fullscreen device.
Kako se filmovi vrte u overalayu, mozes lijepo gledati film na telki, a netko drugi doma moze raditi na kompu, samo minimizira prozor s filmom...