-
Cijene Nokia
Ne znam jeste li primijetili, ali Mobis je malo popustio na cijenama Nokia, pa se tako sada vec vrhunski aparati S40 mogu naci i ispod 3000 kn (nova 6233), a poslovne Symbianke za nesto vise od 4000 (E serije, 4200 kn)
svakako dobrodosla promjena kojoj ce tesko konkurirati ostali proizvodjaci
no, SE je i dalje jeftiniji...
-
i dalje preskupo...ne bi im u dučkasu kupio nema šanse....:evil:
-
Zašto je Nokia tako skupa?? Mobitel drži cijenu 3-4godine... To stvarno ne kužim.... Ja iskreno nikada nebi kupio ju novu..Pre pre skupi su mobiteli...
-
Mobis je korporativni ekvivalent zelenašu iz kvarta. Jsp je spomenuo cijenu E60 od 4200kn kao jeftinom... Da, za Mobisove standarde. A pogledajte ovdje koliko ta Nokia dođe u Njemačkoj... (u dućanu, naravno)
-
u ducanima nisu normalni sa cijenama . jucer gledam u pjevcu nokia 6101 od vip 991kn , a ona obicna recimo od mobisa 2200kn . ludo .
-
Ne znam je li vama poznato da Mobis prodaje mobove cca 40% skuplje nego bi oni trebali koštati. Ne samo mobitele nego i dodatnu opremu.
Npr, DV RS MMC 1GB dođe 600kn, a stvarna cijena joj je oko 300-350kn.
E, kad će se Mobisu pojaviti svojevrsni "Tele2"!?
-
da, skupi su jos uvijek, pa to je ocito, ali nisu tako mahnito skupi kao prije po godine
sto se tice OEM opreme, ie kartice sto je Mob spomenuo, to je logicno da su njjihove skuplje, uvijek je brendirano skuplje.. probaj kupiti 3.5mm slušalice u Hami i u Nokiji, razlika 5X u cijeni, a i u kvaliteti samo u obrnutomn smijeru (ima takvih primjera dosta)
isto je i sa baterijama
dodatna oprema se cesto radi u istim cheap tvornicama u kini, gdje u drugoj smjeni rade nebrandane, bar duplo jeftinije stvari
-
Slažem se...ovo je svejedno preskupo. Čovječe kad HGspot ima 200 kuna jeftiniji 6233, ili 500 kuna jeftiniji N70 onda je sve jasno. Ne hvala Mobisu. Njihov dućan će i dalje zjapiti poluprazan dok te cijene ne poboljšaju :)
-
Dobro je netko kazao na forumu, a i moja stara je jednom to izvalila-Kod njih se ništa ne kupuje, kod njih se šalju pokvareni mobiteli na popravak!!!;D
-
moje misljenje je da su mobiteli precjenjeni od svih firmi,izuzet SE
-
Precjenje su,jednom sam uzeo i nikada više.:angry:
-
Al ocito to mobisu ne smeta, drze cijene jer znaju da uvijek ima budala... jednom sam uzeo mob u ducanu i to kad je bila ona akcija 548kn, 500 na racun, to mi je bilo prejako, i svaki put bi tako kupio mob
-
pa gledajte na sve pozitivno...živjelo crno tržište..:)