Jednostavno pitanje: Vip ima cell info gdje na osnovnoj stranici moba prikazuje s koje bazne stanice hvataš signal, inače meni vrlo zanimljivo. Zašto to nema s baznih stanica TM i TELE2? To mislim nije nikakav problem naštelit!
Printable View
Jednostavno pitanje: Vip ima cell info gdje na osnovnoj stranici moba prikazuje s koje bazne stanice hvataš signal, inače meni vrlo zanimljivo. Zašto to nema s baznih stanica TM i TELE2? To mislim nije nikakav problem naštelit!
Pa čuj... šta ih ne pitaš? Meni je to osobno nepotrebno... Možda i oni tako misle...
VIP to ima jer je bila pogodnost za pretplatnike (neznam da li je još) u kojoj si odabrao domaću lokaciju i kada si bio spojeni na nju su razgovori bili jeftiniji
(VIP.zona)
Kako da mi to pokazuje na Motoroli e550?
odi u naš podforum i potraži, ima nekoliko tema o tome...= Citat =:
Izvorno postao perisa
to jos uvijek postoji.. al bas ne kuzim zasto ovi drugi to nemaju.. ba s je fora ti natpisi.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Drugi europski operateri koriste tu uslugu za brojne dodatne informacije, a ne samo info o baznoj stanici, a kod nas ništa!
da, samo sto je fora da, ako si npr na visim katovima (ili u rubnom dijelu pokrivanja bazne stanice), tad ti se znaju izmjenjivati bazne stanice, pa svaki put moras trcati na jedan dio stana da obavis taj jeftiniji razgovor.= Citat =:
Izvorno postao Dark
ne znam koliko je ta usluga uopce i zazivjela medju korisnicima, a uostalom, i nije bila bas nesto isplativa.
potpuno tocno... recimo ja kod sebe nikad nemogu reci 100% da sam spojen na jednu stanicu, malo malo me prespaja...= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
Na nekim starim nokijama si mogao preko Net monitora postaviti default baznu postaju, pa sve dok si u njenom dometu nije se ubacivala BS s jačim signalom.= Citat =:
Izvorno postao pppprrrr
A T-mobajl nema tu opciju jer nema ni uslugu po kojoj bi to bilo neophodno.
Za TELE ne znam
Ja sam to imao aktivirano davno cim se pojavilo na vipu tak iz fore i stalno mi se doma mjenjala stanica Vrapce/Rudes cini mi se... To trosi i bakteriju vjerojatno?
Da troši bateriju i to dosta.
Fora mi je to na vipu, barem znaš gdje si ako se izgubiš :turn:
U Austriji samo jedna od njihove 4 mreže ima uključenu tu opciju (One).
Inače ako koristite Tele2 preko Vipovog roaminga isto imate cell info broadcast.
mozda kojih 20% vise...= Citat =:
Izvorno postao Dark
Zar toliko puno troši bateriju? Nevjerojatno!!!!!!!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao khideg