nemogu da nadem uredaj sa bluetooth a moju motorolu nadu svi i mogu da mi salju i da uzimaju od mene ¸pa molim pomoc
Printable View
nemogu da nadem uredaj sa bluetooth a moju motorolu nadu svi i mogu da mi salju i da uzimaju od mene ¸pa molim pomoc
ajd reci s kojim mobitelom sparivaš v3x? za prvu ruku probaj napraviti master reset na motoroli, pa vidi onda....= Citat =:
Izvorno postao dsakota
probao sam sa samsungom d600,a sta je master reset
napraviš reset cijelog mobitela...= Citat =:
Izvorno postao dsakota
Podešenja-->početna postava-->Glavni reset>upiši 000000 i potvrdi.
sve uradeno ali javi da uredaj nije naden da pokusam poslije oprosti sto te gnjavim ali mi ova motorola skroz nejasna probao sam po vasim upustvima skinuti igrice ali uvijek eror
ja sam uvjek imao problema sa spajanjem svog moba sa nekim samsungom :-/= Citat =:
Izvorno postao dsakota
ajd reci kako spajaš. ako hoćeš sa motorole na D600, na D600 uključiš bluetooth, a ono šta šalješ na D600 moraš ovako: odeš na sliku/zvuk/video, stisneš tipku menu, zatim stisneš "kopirati" i tražiti nove uređaje.= Citat =:
Izvorno postao dsakota
kad ga nađe samo potvrdiš slanje i on ti D600 ti ostaje na mobitelu registriran...
ako neće, onda nosi na servis ako imaš garanciju. ako nemaš, onda se nama opet obrati!
Riješit ćemo nekako, ne brini!:spin:
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ali treba ih uparit, i potvrdit sa nekim codeom , zar ne?
probao sam i sa nokiom 6111 isti problem dali sam pogresno ukljucio blueooth
= Citat =:
Izvorno postao dsakota
dali si dobar code upisao pri spajanju??
kod nekih ne mora upisivat code, a kod nekih mora. u biti, moraju biti isto i na jednom i na drugom upisani....= Citat =:
Izvorno postao prpic
ma mislim da nije do code-a, jer inače motorola i samsung se ne vole previše;D
uspio sam hvala velika svima posebno GoGs_u
to sam i ja reko, meni se jedva nekako spojio mob preko BT-a sa nekim samsunogm= Citat =:
Izvorno postao GoGs
probao i sa nokiom i samsungom bez kodova ide bez problema a sada kojim programom da spojim motorolu v3x sa racunalom i koji je postupak procitao sam dosta postova o tome ali ne ide racunalo mi je slabija strana
= Citat =:
Izvorno postao dsakota
preko cega hoces spajat?
preko usb porta
skinuo sam drivere kako da ih instaliram
= Citat =:
Izvorno postao dsakota
moras prikopcat mob sa kompom, i kad te bude trazio da ti instalira drivere, preusmjeri ga da trazi drivere u tim driverima sto si skinuo(moras ih odzipat)
odzipao i dobio 7 drajvera skopcam mobitel sa racunarom moze li malo jasnije uputstvo posupno
= Citat =:
Izvorno postao dsakota
znaci sada kad ga komp bude htjeo instalirat, nemoj samo klikati "next" nego odaberi ono "install from specifik destination" (mislim da se tako pise)
I onda odaberes one odzipane drivere, i to kliknes na next,i on ce to instalirat ;)
nikako da uspijem instalirati drivere
Pa potrazi onda uputstva za to po forumu,nisi sigurno jedini koji to nije uspeo a ni jedini koji je pitao kako to da uradi.
= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
evo da pomognem:
http://cafe.mobil.hr/search.php?searchid=421752
imas mnostvo liknova sa slicnim problemima :)
Da li si instalirao MPT i tu isto imas drivers_e, ali nisu svezi, prpic ti je rekao, otvori si novi folder i tu ubaci 2.9 drivers, promeni usb prikljucak za kabli i on ce poceti da trazi drivers_e a ti ga navedi na folder gde su 2.9. Nije mi samo jasno kako si preko bluethotoota upario dva moba bez drivers_a, i kojim programom, Blu Soleil ili nekim drugim. Imam V3x i znam kako je "tvrdoglava" za neke stvari.