n80 ili n91
n80 ima bolju kameru,bolji displey i meni je ljepsi,a n91 ima vise memorije...
uzela bi n80,ali neznam,pa eto uskocite sa savjetima :D
Printable View
n80 ili n91
n80 ima bolju kameru,bolji displey i meni je ljepsi,a n91 ima vise memorije...
uzela bi n80,ali neznam,pa eto uskocite sa savjetima :D
Teška dvojba... Ni sam neznam šta bi ti preporučio... Koliko sam čito ljudi su se dosta žalili na N80 zbog izrade, a N91 je kasnio u prodaju zbog problema u "razvoju"... Hm...
Ja bi uzeo N80, upravo zbog boljeg i većeg displeya, ima bolju kameru, i više mi se sviđa od n91. A uvijek možeš kupiti dodatnu memo karticu za n80.
Jedina prednost n91 nad n80 je izlaz za normalne slušalice i punooo memorije...
Ali ipak N80 pobjeđuje (bar po meni)...
isto brijem uzet n80..kod mene najvise izgled pobjeduje :)
nakon shto sam pomno promotrio funkcije jednog i drugog mogu rech da bi bez dvojbe uzeo n80 :)
:headbang:
N80 ali bi sacekao dok ne izadje novi software il firmware:wstupid: za njega jer je prepun bugova
Meni osobno je N91 puno ljepši mobitel, ali, opet, to je stvar ukusa. N80 ima display rezolucije 352*416 (N91 ima display 176*208), 3Mpx kameru (nasuprot onoj od 2Mpx kod N91) makar, po recenzijama nije baš nešto, dok N91 ima 4GB HDD, a N80 miniSD utor (a miniSD kartica od 2GB dođe oko 600kn). Čisto po tehnikalijama da moram birati između ta dva moba uzeo bih N80. A da ne moram, ne bih uzeo nijedan.
BTW, fulala si temu (Usporedbe mobitela).
n91 subjektivno .
n80 je bolji po meni! ne sviđaju mi se tipke na n91, a i smatram da hdd na n91 papa dosta bateriju! pošto mi je ekran na mobitelu jedan od najvažnijih karakteristika, tu je n80 bolji,bolja kamera.....ma N80 :)
sorry zbog teme.
meni je isto displey i izgled najvazniji,a n80 mi je puno ljepsa...:smart:
znaci n80 pobjeduje :)
također sam za n80, jer mi se puno više sviđa taj klasični flip, nego inovacija kod n91, nikako joj ne pritaje taj dio koji se izvlači na taj način.= Citat =:
Izvorno postao mala
jedino sta n91 ima ful veliku memoriju,cula sam da 3000pjesama stane..:spin:
ma uzet cu n80,za moje potrebe je i predobra :)
hvala vam :kiss:
Nema šanse da na N91 stane 3000 pjesama u .mp3 formatu, stane 3000 pjesama nekog drugog formata (zaboravio sam kojeg) slabije kvalitete.= Citat =:
Izvorno postao mala
A što se tvojih potreba tiče; izgleda da prije svega tražiš mobitel za pokazivanje i šminku (sudeći prema tvom sadašnjem mobitelu), pa bi ti bilo najbolje da ne mijenjaš 8800.
taj je u ormaru stoji... a ja koristim e530 ;) ponekad ga uzmem ali rijetko:bunny:
nije za preseravanje..a i da je boze moj,sta sad ;D sala...ma netko mi je rekao da stane toliko pjesama ,a sad u mp3 formatu..vjerojatno ne...:-/
stane u mp3 formatu ali ziher ne na 128 , nego na 32 , dakle kvaliteta lose .
8800 ti stoji u ormaru? kupi prašinu i gubi na cijeni? bas cudno,ako je istina= Citat =:
Izvorno postao mala
definitvno n80 uzeti, bolji je u svemu.
ne skuplja prasinu,bez brige :) imam ja doma ukucana koji je rado koriste,a i ja je uzimam cesto ;) ne morate se brinuti za moju bebicu,i da,necu je prodavat :) tata je cesto uzima
Uzmi si radje n80 , makar bi mene nekako privlačio drugi radi 4GB
ma meni je izgled bitniji..jest da ovaj ima memoriju boli glava..ali i n80 je dobar tj odlican i k tome lijep :thumbup:
danas sam se upoznao sa n80,ako brijes na kameru nemoj ga uzimati usporedio sam ju sa d600 od prijatelja i ima jako malo razlike ali je vidljiva,video snimak je isti ko na d600 po mojoj procjeni,e sad kvaliteta izrade hmm covjek je kupio mob prije 2-3 tjedna i klimanje se osjeti,jos uvjek nema traga ljustenju tipki,sve u svemu mob je glomazan i za te pare mob mora biti puno kvalitetniji i sigurno nevrjedi 6000kn)
ja nebih uzeo nijednog,tu se slazem sa markom 6630
ps. mob je kupit u izraelu
Slažem se sa Sonyckom. Najbolje ne kupovati nijednu bar do jeseni. Softver je još uvijek nestabilan (pogledaj post gdje sam našao što Eldar kaže o N80).= Citat =:
Izvorno postao sonyck
N80 je, ponavljam, odlično zamišljen mobitel, ali jako loše realiziran. Na mobu kojeg sam imao prilike držati ga, klimalo se kućište (u lijevu-desnu stranu), poklopac baterije se podosta klimao u svim pravcima.
N91-ljudi na stranim forumima se žale da im nestaju podaci, moraju ga stalno resetirati (ako on ne pretekne njih), pri slušanju muzike čuje se zujanje harda.
Što se hardvera tiče, ovaj model kojeg prodaju u Mobisu (bijeli, mislim da se tako zove) ima prednji dio pre-izglancan (da je još malo ispoliran, služio bi kao ogledalce IMO).
Moj savjet-ne srljaj. Za te novce (crno cca 500€, Mobis 6000kn) možeš imati neki drugi mob kojeg nećeš 2 puta mjesečno nositi na servis).
meni se cini da su se ljudi previse zapalili za n80 a mob je stvarno lose napravljen!
i sve mi se cini da ce jos dosta vremena proci do pojave jednog dobrog symbiana :)
koliko ih pratim..jednostavno nema pravog...mozda bi to bio e60 da je malo kraci, da je crn i da ima 5way tipku umjesto dzjostika :) da izgleda kao 6233
sorry na off-u !