Izvorno postao ::wrangler::
Nadam se da je u pitanju bio samo lemon, ali totalno sam razočaran njome: nakon 4 mjeseca maženja i paženja, držanja u futroli itd - onaj metalni dio okolo je bio katastrofalno izgreban, dan danas mi nije jasno OD ČEGA - valjda od pogleda? Boja se počela ljuštiti, najprije na poklopcu RS-MMC kartice (onom jadnom, PVC poklopcu za kojeg mi nije jasno čija ga je logika i koja politika napravila takvog), a potom i na stražnjem kliznom dijelu, najčešće na rubovima.. Tipke su se počele guliti; posebice ljestve. Ne bih ni primjetio u startu da nije svjetlo noću puštalo na rupama.. Onaj klizni poklopac kamere je u početku bio (ajde) koliko-toliko čvrst, kasnije katastrofa - otvarao se usred razgovora samo premještanjem telefona iz ruke u ruku (palila se kamera) pa sam ga morao fiksirati otvorenog dvostrano ljepljivom trakom. Ajde nema veze. Software?? KATASTROFA! Iako je lijepo zamišljen; sve to lijepo izgleda, ali - ALI..
Bugovi, gašenje, blokiranje, blesiranje, ne pušta MP3 uvijek za zvono nego default melodiju (Ako ikada više čujem Nokia tune kod nekoga, ne odgovaram za postupke!:chatter: ).. Evo to je ono što me KONSTANTNO živciralo.. Konstantno.. Bugovi su bili od starta neki, neki su se izrodili valjda, ili ja to nisam vidio odmah (ili nisam želio priznati), sve ga držim i mislim, ajde dobro novi firmware kad tad, a onda su počele mehanička za_ebavanja.. I to je bilo to.