Namjeravam kupiti novi mob pa se dvoumim izmešu SE W700,K750 i W810...
koji je po vama najbolji i zašto?
hvala! :thumbup:
Printable View
Namjeravam kupiti novi mob pa se dvoumim izmešu SE W700,K750 i W810...
koji je po vama najbolji i zašto?
hvala! :thumbup:
pogrijesio si podforum, a i naslov
imatic - premjesteno u pravi podforum
Evo ovdije imaš karakteristike od sva tri, pa pogledaj...
Usporedba
Ja bi se odlučio za W810, jer je najnoviji model, ima EDGE, nema joystick kao k750 i w700, ima i stendby i walkan tipku. Jedino što ima samo 20MB interne memorije (k750 ~40Mb, w700 ~38MB), ali dolazi sa najvećom karticom, 512MB (k750 ~64MB, W700 ~256MB).
E da, čini mi se da W700 nema autofocus, dok druga dva modela imaju...
W810 pobjeđuje... :thumbup:
zna tko gdje ima kupiti taj W810 u ZG-u??
tražio jučer i nigdje ga nemaju.
Definitivno uzmi W810. Ja sam sva tri modela vidio u trgovini te mogu reći da je osim po specifikacijama W810 daleko najbolji od ova tri po svemu ostalome. Prvenstveno tu je izuzetno kvalitetno kućište koje je mnogo bolje od W800/K750, nema joysticka, imaš EDGE itd. Znatno bolji aparat. SE je na njemu ispravio sve greške prethodnika i kombinirao sve najbolje od W800 i K750... :thumbup: :thumbup:
Što se kupovine tiče imaš ga u Vip-u, ali ja bih ti preporučio da se strpiš kojih mjesec dana da izađe u ElektroMagicu čista verzija sa original SE softwareom, jedino ako ga ti sam ne misliš flashati... Ovaj u Vipu je sa Vodafone softwareom, a Vodafone soft djeluje očajno jadno na tako dobrom aparatu kakav je W810. :-/
od ova tri w810 u svemu pobjeduje pa stoga moj glas ide w810
ima ga i u svijetu medija...
uh...ali je malkice skup taj W810.
šta nije??
recite,koja je najbolja,tj. najrealnija opcija da ću za solidnu svotu novce dobit dobar mobitel od ta 3??
ne želim sada dat 2000kn za K750 pa da mi se plastika ili joystick sjebe,a ne želim s druge strane dati 3000kn pa da onda mob izgubim itd.
ak me kužite?? :chatter:
1999kn u elektromagicu za k750 mi se cini vrlo realno i odlican omjer ulozeno dobiveno , i sam razmisljam o tako necem jer i ak ode joystick ili bilo kaj - GARANCIJA .
Ma pravi je izbor W810....bar znaš da imaš strojku uza sebe....
Definitivno jedan i jedini izbor W810 od ova tri. Ispravio je sve greške prethodnika i usavršen je maksimalno. Za te novce dobit ćeš kvalitetu izrade, bolji ekran (baš sam to nedavno ustanovio, ekran je bolji i nešto malo veći nego na prethodnicima), navi-pad umjesto joysticka i sve u svemu najbolju moguću kombinaciju K750 i W800 u jednom uređaju. Svakako W810! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao dj_kalyx
a kada bi se gledala cijena i kvaliteta sva 3 moba i onda usporedila??
mislim,cijena W800 je 300kn manja nego kod W810 pa je tu odluka konačna,ali između K750 i W810 je 1200kn i to nije malo.ali me brine kaj K750 ima tak loš joystick i škripi mu plastika.ne znam,ko da je pun grešaka.
nemojte covjeku govoriti da je w810 bolji jer to svi znaju, ali je problem dali je bolji toliko koliko je i skuplji. ja osobno nikada nebi dao 3000kn za mob, jer je to ipak previse i zato cu vjerojatno uzeti k750 prek oglasnika (220€), ali razmisljam o w800 (280€) bas zbgo joystica koji na w800 ne steka, dodavanje jos 50€ za w810 mi je puno i nepotrebno (bolji je po mrvicu vecem ekranu--> ista reza, edge--> pitanje dali koristis i nema joystic-->na w800 joystic ne steka)
sada postoji jos jedna kvaka, ako bi dao 3000kn za w810, onda pricekaj mjesec dana max i kupi si k790 ili k800 koji su daleko bolji
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
to i kaj ti kažeš jer svaki mjesec skoro dođe noviji i bolji mob a ja želim mob koji ima sve u jednom kaj mi treba,znači kamera,proširiva memorija,kvaliteta izrade,MP3 itd.
malo je glupo kaj je razlika u cijeni između W800 i W810 negdje 300kn.
ima tko možda W800 da mi kaže kakav je?vidio sam ga uživo i onak,dizajn mi je malo čudan,ko da je prebijel. ;D
I sam spominješ kvalitetu izrade. To je možda i najveće poboljšanje koje je SE napravio sa W810. Maknuli su onaj joystick i stavili navi-pad. Kućište je daleko kvalitetnije i po svim reviewima ćeš vidjeti da više ne škripi i nema "pukotina" tj. razmaka među dijelovima maske... Kvaliteta izrade je neupitno bolja na W810 i ako želiš neko trajnije riješenje baš da ne bi morao svaki mjesec kupovati novi model bolje ti je W810. Duže će ti trajati nego K750/W800 garantirano...= Citat =:
Izvorno postao dj_kalyx
evo ja sam kupio w810 prije 2 tjedna u vipu.
I mobitel je odlican,al onaj d-pad me živcira.U početku je stalno škripio a sad malo manje al ipak se čuje kad god ga stisneš.
znam za ovo da se moze cekati u nedogled, ali je fora u tome sto w810 kosta 3100kn, a ovi modeli samo sto nisu izasli a kostati ce mozda 100kn vise.= Citat =:
Izvorno postao dj_kalyx
inace sam za kupovinu modela kao sto je sada k750, jako dobar, jeftin, malo zastarjeli top model. ali ja to gledam sa svog aspekta jer nemogu potrositi vise od 1500, 1600kn za mob