što mislite o ovim današnjim tzv. hororima gdje neki klinci bježe a hrpa zombija ih pokušava pojest i sl.? I koji su vam bolji horori koje ste pogledali ?
Printable View
što mislite o ovim današnjim tzv. hororima gdje neki klinci bježe a hrpa zombija ih pokušava pojest i sl.? I koji su vam bolji horori koje ste pogledali ?
U kojem to današnjem horor filmu klince natjeravaju zombiji? Većina današnjih horor filmova je loše i zasnivaju se na "bu!" audio-vizualnmom faktoru... Nema dobrih ideja, te napete i jezive atmosfere...
PA tipa oni hororci zora živih mrtvaca, zemlja živih mrtvaca i slično s živim mrtvacima
ima ih dosta dobrih, al sad se ne mogu stetit, meni je dobar recimo Jason x , i Jason protiv onog s dugim željeznim prstime (neznam kak se zove). ima ih još, ali se nemogu sjeti trenutno. Recimo Saw II= Citat =:
Izvorno postao dogerkill
horor mi je uz komediju najdrazi zanr filmova. stvarno sam pogledao puno horora,ali mi je nekako najbolji Kuca vostanih figura (House of Wax).
jos je dobar Venom,Saw 2,Ring 2.
meni je saw1/2 više triler
stari hororac: Stvor (the thing)
Ak je ko igrica dobar onda se isplati gledat, imam igricu i tu i tam sam se zasro al je dobra, bum to pogledo= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
I stvor je dobar.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
igra je nastavak filma. Naravno da je film bolji(1982):thumbup:= Citat =:
Izvorno postao dogerkill
sad sam se sjetil Krug 2 mi je bio j.ben, gledao sam ga kasno, kad je film završio ustao sam i otpojio Tv iz utičnece;D= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
Event Horizont
The Thing
It
slazem se, i meni je to jedan od najboljih :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
[QUOTE=alex1]ima ih dosta dobrih, al sad se ne mogu stetit, meni je dobar recimo Jason x , i Jason protiv onog s dugim željeznim prstime (neznam kak se zove).../QUOTE]
Evo, recimo, to su klasični primjeri holiwoodske kretenarije i želje za zgrtanjem para... Podilaženje teen publici sa ubacivanjem likova sličnih njima samima...
A na telefon si zaboravio? ;D= Citat =:
Izvorno postao alex1
e da krug je dobar gledo ga s frendovima onak okoponoći, i ovaj ejdan otišo kao na vc i s kućnog nazvo frendicu i onda ona spika "you will die in 7 days", cura se uspaničila i proba nazat nazvat taj s moba i zaboravila otipkat prije 01cura se zasrala počela vrištat, i raspalakala se i cijeli tjedan je ono uplašena cmizdrila i 7 dan frend joj reko da je ona e ubila ga je :-D:-D:-D
Najbolji novi hororci su 95% programa koji emitira hrvatski RTL. Čista strava.
Zaboravih na Evil Dead serijal ;) :thumbup: :evil:
Sve gore i gore
Pogledao sam neki Tunel smrti pa jebni hulk mi je strašniji od toga ali jedan od 100 je dobar (SAW RING......)
djeca kukuruza i krug
Kaj je ovo neki straight 2 video nastavak? "Vidio sam krug"... ;D= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Od fredya i krugera a najbolji je njihov Fredy vs. Kruger
Ja ne mogu vjerovati da su vam takvi "filmovi" dobri i strašni... :-/ Tu nema "i" od inovativnosti...= Citat =:
Izvorno postao silvano
ma katastrofa....slažem se fiški:-/
slazem se , ti današnji horori , ja se više nasmijem nego se preplašim i onaj Jason X zdrmano do bola tu sam se smijao ko budala npr. ima jedna scena gdje ispred Jasona dvije zene spavaju u vrecama za spavanje i on ih primi skupa sa vrecama i pocne lupat s njima po podu kako to glupo izgleda :rotfl:
Sjetih se jednog prastarog;
It came from the desert (nisam ziher jel je tocno tak al nesto u tome stilu) - prica o divovskim mravima nastalim od radiacije u pustinji gdi su testirali atomske bombe, crno bjeli film ;)