Jel tko zna, može li se izgubljena Tele2 sim kartica u Tele2 trgovinama "vratiti" a da se pri tome zadrži broj.
Koliko znam to je moguče na VIP-u za nekih 15-20 kuna, pa jel tko ima takvo iskustvo sa teletom?
Printable View
Jel tko zna, može li se izgubljena Tele2 sim kartica u Tele2 trgovinama "vratiti" a da se pri tome zadrži broj.
Koliko znam to je moguče na VIP-u za nekih 15-20 kuna, pa jel tko ima takvo iskustvo sa teletom?
evo nazvao sam, i lik mi je rekao da možeš uzet zamjensku, naplačuju 95 kn, i to ne kešom na šalteru kad dobiješ karticu, nego ti skinu sa računa, znači možeš otić i u minus, pa moraš nadoplatit bon. iznos koji ti daju je onaj iznos koji si imao - tih 95 kn. jedini uvjet je da moraš imat onu karticu di ti piše PIN-ovi i PUK-ovi, bitan im je serijski broj. to doneseč, i dobiješ zamjensku. ovo vrijedi za prepaid naravno.= Citat =:
Izvorno postao supercom
E, hvala što si nazvao za mene, ali bez uvrede, ako su takvi uvjet debilno je odabrati tu varijantu, pa onda je pametnije kupiti novu karticu, ak ose ne varam dože 95 kuna a dobijem 100 kuna jel tako?
tako je, upravo to. ako ti nije stalo do broja, naravno da ti se isplati kupit novu, pa imaš 100 kn. zasad se to ne isplati. bar da je do jedno 40 kn, onda bi dao, al 5, malo previše. i da, ne varaš se, upravo i novi bla-bla paket dodje 95 kn sa 100 kn na računu kad ga aktiviraš.= Citat =:
Izvorno postao supercom
nema na čemu, tu smo da pomažemo ;)
Ako imaš tarifu 39 baš ti i nije svejedno dal ćeš kupit novi broj ili ne. :)= Citat =:
Izvorno postao supercom
Ikreno, meni ta tarifa baš i nije siplativa, trenutno sam na viu, ali msilim da ći preći na tele 2 radi nove tarife. 39 meni ne paše jer nemam niti jedan broj na tele2 u imeniku (tj. samo jedan) i 90% prometa su poruke kod mene koje su u toj ruf mich an tarifi bezobrazno jeftine
Shvaćam, samo sam naveo primjer u kojem mi se ne bi isplatilo uzet novu karticu.= Citat =:
Izvorno postao supercom
Je li to u trgovini ili na crno 65kn?= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ma joj, sorry, krivo sam stisnuo, misio sam 95 kn.= Citat =:
Izvorno postao 10aLEX