kako pogledati i gdje pogledati te bodove?
imam ih 5 a vidim samo zadnji:-/
Printable View
kako pogledati i gdje pogledati te bodove?
imam ih 5 a vidim samo zadnji:-/
mislim da to imaš po defaultu pa si dobio za sada samo od nekoga. nemoj previše o reputaciji jer je ovo ovdje odmah ratna zona oko toga, pa da te nebi admini i moderi ganjali zbog toga! kad dobiješ, vidjet ćeš i to si lijepo drži za sebe... slatka tajna i gotovo!= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
5 reputacijskih bodova imas vec samom registracijom na forum.= Citat =:
Izvorno postao _ivo_
Ovaj zdanji koji si dobio vjerojatno je od clana koji nema dovoljno reputacijskih bodova da bi nekome mogao dodijeliti reputaciju. Tako je ako si u KONTROLNOJ PLOCI pogledao tko ti je udijelio reputaciju vidljivo da je reputacija koja ti je udjeljena predstavljena sivom kockicom. Ona koja se racuna mora biti zelena (pozitivna) ili crvena (negativna).
Pozitivnu ili negativnu reputaciju moze ti udijeliti clan koji sam ima min 10 reputacijskih bodova!
moze li mi tko objasniti sta ja dobijem sa tom reputacijom ? tj sta ako skupim recemo 200 tih bodova ?
Ništa posebno... Jedino kad ti udjeliš nekome reputaciju, broj bodova je veći... I nije da ćeš osvojiti neko nagradno putovanje or whatever... ;) Previše se buke diže ovdje oko toga i svako malo kad netko noviji dođe i postane aktivniji na forumu, javi se sa ovakvim ili sličnim pitanjem... Više ni ne brojim koji je put da se otvara ovakva tema...= Citat =:
Izvorno postao Codiac
Molio bi određene članove čije sam posteve sad morao brisati da se ubuduće suzdrže od glupih fora kada čovjek pita konkretno pitanje i odgovaranja na iste off topicom.
Bimbi je odgovorio čovjeku tako da je ovo :closed: