Pozdrav. Ima li kakav programcic kojim bi mogao za razlicite kontakte postavit drugacije tonove za poruke(nesto kao grupe za melodije zvona ali samo za sms). Hvala
Printable View
Pozdrav. Ima li kakav programcic kojim bi mogao za razlicite kontakte postavit drugacije tonove za poruke(nesto kao grupe za melodije zvona ali samo za sms). Hvala
Za svakog pozivatelja mozes to napraviti ali koliko znam za SMS jos ne mozes!Ispravite me ako nisam u pravu!
znam da mozes za poziv za svakog pozivatelja al za poruke zasad nisam uspio nac= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
Pa mislim da tu mogucnost jos nemas!
Koja rasprava :spin:
A ****** covjek pita moras da mu odgovoris!:thumbup:
hehe pa kaj je tolko cudno pitanje? Mislim da sam takvu opciju vidio kod frenda na motoroli v3 pa trazim neki program za symbian kaj to omogucuje:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Bare_st
mislim da ta opcija ne postoji... :-/ a i čemu uopće to??!! :rolleyes:
pa ako vec odmah znam ko me zove po zvuku, isto tak zelim znat od koga mi stize poruka:)= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
pa imaš prog koji ti izbaci od koga je poruka.. štoviše ima i opciju slike preko cijelog ekrana :notooth: znam.. to može biti pomalo nezgodno ako ti je npr cura u blizini a poruku ti šalje kolegica s posla koja je nekim čudom prekrasna plavuša :kitty: :)
za to sa slikom koristim SmartCom, a vidis imas pravo, nisam mislio da bi to moglo prouzrocit neugodne situacije:D= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
e SMartCom.. to je to :) to i ja koristim.... ali imala sam situaciju pa eto.. nekako je na off u zadnje vrijeme :notooth:
Kad ste se vec "razlajali":notooth: moze li tko meni poslat na mejl taj proggy niksa.barisic[manki:rotfl: ]gmail.com
Hvala Fly_NaN:thumbup:
samo da se nadovežem, te opcije nema sigurno za SMS.