Bok!
Kupujem novi mobitel, pa me zanima što mislite o modelu Motorola V360V?
Je li se više isplati kupiti L6 ili V360v??
Unaprijed HVALA!
:thumbup:
Printable View
Bok!
Kupujem novi mobitel, pa me zanima što mislite o modelu Motorola V360V?
Je li se više isplati kupiti L6 ili V360v??
Unaprijed HVALA!
:thumbup:
za mene nije upitno v360v, l6 nema prosirivu memoriju i to je jedina veca i osjetnija razlika, inace su mobiteli jako slicni
Ja nisam neki Motorola fan, zapravo ni ne volim Motorole, ali od frenda koji je imao L6 sam čuo da je mobitel dosta loš. Drugi frend je htio baš kupiti V360v tako da mi se čini da V360v vodi sa 2:0 ako gledamo ovu dvojicu... V360v sam i ja vidio i ne čini se loša ni dizajnom ni funkcijama... Neka naravno i Motorola useri kažu svoje...= Citat =:
Izvorno postao Enilon
Meni je v360 puno bolja i praktičnija nego L6 i dizajnom a najviše zbog memorijske kartice,nju nesmijem nikako zaboraviti. Na v360 je bolji i veći zaslon, a na l6 ti po noći treba maska za varenje jer nema mogučnosti smanjivanja svijetla zaslona. l6 nema mogučnosti mjenjanja skinova nego samo teme itd. itd.= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Kupiš si v360v i flashas ju sa nekim drugim flashom da se maknu usrane vodafonove gluposti i radi ko urica.
Sory munjenibrinjak ali gdje si ti vidio sličnosti u njima osim u brandu? To da si uspoređivao v360 i l7 je druga stvar jer oni koriste iste softwere! :)
Inače ne otvaraj 2 puta isti thread! U prošlom threadu si mogao editirati a ne ponavljati isto!= Citat =:
Izvorno postao Enilon
V360v:thumbup:
ups malo sam pomiješao, ali to ne mijenja moju preporuku definitivno v360v pa onda jos maknes ovo v i imas super mobitel za jako male nofce= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Hvala!
Jel bi mi mogao netko rec po kojoj cijeni bi se V360V mogao kupit, i gdje bi bilo najpovoljnije (u ZG)?
:licklips:
Imaš u oglasniku za 700kn odkodiranih a ako hočeš novu u vipme kompletu je 1291kn,prodaš broj i izađe manje! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Enilon
L6 ti ima manju memoriju od v360, ima lošiji display (120x160), nema podršku za skinove..... dakle, v360!
Od te dvije motorole definitivno uzmi V360, a ako zelis sve prednosti v360 u kucistu L6, tada je motorola L7 za tebe. Razimsli i o njoj, iako ne znam kakav ti je budget za kupovinu moba, jer je L7 ipak malo skuplja.
Cini mi se da cu ipak uzeti V360V... :licklips:
:) krivi smajlic :)
dobar izbor, ja nikad nebi uzeo ove tanke, a široke mobitele, možda se nekima to sviđa, ali meni ne, usto volim preklopne.= Citat =:
Izvorno postao Enilon
Da bar motorola izbaci neku takvu sličnu dizajniranu motorolu, može bit ista samo da stave drugi naziv, samo sa megapikselnom kamerom, autofokusom, bljeskalicom, naravno proširivom memorijom, radio bi dobro došo, i još par sitnica recimo equalizator... da ne nabrajam te sve stvari i jooš više ima k750i, ali ja bi rađe motorolu sa tim svime.