Jel postoji kakav program za N6630 koji bi se oglasio s nekim zvukom nakon određenog vremena ako ne pročitaš odmah poruku koja ti stigne, npr. kao nekakav podsjetnik? Hvala!
Printable View
Jel postoji kakav program za N6630 koji bi se oglasio s nekim zvukom nakon određenog vremena ako ne pročitaš odmah poruku koja ti stigne, npr. kao nekakav podsjetnik? Hvala!
misliš na ono što ima samsung A800? koliko znam ima jedna aplikacija za rad sa porukama(zaštita inboxa i sl.) pa možda ima i među postavkama tako nešto. Aplikacija ti se zove MUM SMS i imaš ju u temi "Trazite neku aplikaciju? Zatrazite ovdje...", mislim da je posljednja stranica, to je nedavno netko tražio. probaj instalirat tu aplikaciju, možda ima tamo. ako nema, ja za drugu ne znam.
Našo sam opciju u mumsms-u Pop-up unread možda bi to moglo bit to.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ma i ja mislim da sam vidio nešto u tom smislu, al nisam ništa dirao, brzo sam deinstalirao tu aplikaciju, jer mi ne treba. al evo idem ju opet instalirat, sad vidim da bi i meni mogla koristit na taj način. fala ;)= Citat =:
Izvorno postao rage99
Evo ja našao bolji i jednostavniji program koji služi kao podsjetnik za nepročitane SMS poruke. Zove se SMS reminder, može se skinuti na dotsisu i na i-phone forumu. Mogu ga i ja postat ovdje ali neznam kako, to je valjda zabranjeno ili ne?
stavio sam ga na rapidshare pa skidajte, evo link:
http://rapidshare.de/files/24070106/...acked.rar.html
Evo link i za novi Fullscreen caller. Nek mi moderator oprosti što nema veze sa ovim prije.
http://rapidshare.de/files/23959737/...3G365.rar.html
ja ga imam instalirano od prije neki dan na 6680, ali nakon svakog restarta se isključi, nije aktivan, pa mi i nije onda od neke koristi... ima li još kakav?= Citat =:
Izvorno postao bpodnar
instaliraj si autoexec da ti pokreče ćim upališ mob= Citat =:
Izvorno postao akiaki
Jel ko probo neki od tih programa??
Iskreno rečeno, meni takav program i nije potreban, jer bi poludio da mi mob zvoni radi jedne poruke savkih par minuta... Ima situacija kada je to korisno...
PS: @bpodnar: slobono koristi edit, a ne da "pucaš" pos za postom u roku 2 minute.. I ovaj program, novi FS caller si mogao staviti u ovu temu !
ma on ga samo pokrene ali glupi program ostane neaktivan...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
uglavnom, našao sam bolji, zove se remind me, i podjeća i za sms i propuštene pozive i glasovne poruke isto.. i aktivira se sam nakon restarta :)
pozdrav!